BİLECİK'TE CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI SONRASI HAYAT FELÇ

Bilecik'te kısa süreli olarak ceviz büyüklüğünde yağan dolu, bir süre sonra yerine sağanak yağışa bıraktı.

16 Haziran 2015 Salı 13:56
4230 Okunma
BİLECİK'TE CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU YAĞDI SONRASI HAYAT FELÇ

  Bilecik'te kısa süreli olarak ceviz büyüklüğünde yağan dolu, bir süre sonra yerine sağanak yağışa bıraktı.  

 

  Bugün akşamüstü saatlerinde Bilecik kent merkezinde ceviz büyüklüğünde yağan doluya sokakta yakalanan vatandaşlar güç anlar yaşadı. Dolu yağışının ardından sağanak halinde yağmur yağdı. Yağan sağanak yağış ardından vatandaşlar güçlükte yollarda yürürken, Bilecik merkezde zemin katta bulunan bir evi ve Atatürk Bulvarı üzerindeki iş yerlerini su bastı.

 

 

 İş yeri sahipleri kendi imkanları ile dükkanları temizlerken, zemin katta bulunan ve su basan evi vidanjör yardımı ile su dışarı tahliye edildi. Merkez Ertuğrulgazi Mahallesi Huzur apartmanı zemin katta su basan evde eşyalar suyun üzerinde yüzerken ev sahipleri yaşanan bu olumsuzluklardan dolayı tepkilerini görevlilere iletti. Sular altında kalan eşyalar ise komşuların yardımı ile dışarıya çıkarıldı.

 

 

  Vatandaşlar, ceviz büyüklüğünde yağan dolunun tarlalardaki ürünlere büyük zarar verdiğini söyledi.

 

 

Son Güncelleme: 16.06.2015 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle