Bilecik’te Cemaat Son Noktayı Koydu Ak Parti’ye Nasıl Bir Tavır İçindeler Tüm Ayrıntıları

Geçtiğimiz günlerde Bilecik Sevgi Çiçeği Kolejinde Bilecik POMEM Müdürü Hasan Uğural İstanbul’a tayini çıkması nedeni ile bir yemek düzenlenmişti.

17 Şubat 2014 Pazartesi 09:34
5532 Okunma
Bilecik’te Cemaat Son  Noktayı Koydu Ak Parti’ye Nasıl Bir Tavır İçindeler Tüm Ayrıntıları

Geçtiğimiz günlerde Bilecik Sevgi Çiçeği Kolejinde Bilecik POMEM Müdürü Hasan Uğural İstanbul’a tayini çıkması nedeni ile bir yemek düzenlenmişti.

Bu yemeğe katılan İl Müdürleri ise,  Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Selahattin Bulmuş, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, , Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, Bilecik Polis Okulu Müdürü Hasan Uğural, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Bayram Kaya ve Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman şeklinde olmuştur.

 Bu yemek Bilecik’te  Yerel Gazete cemaat ve Ak Parti arasındaki gerilimi ön planda tutup Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar’ın merkeze alınması bu yemek olayına bağlı olduğunu iddia edilmişti. Özel Sevgi Çiçeğinde düzenlenen yemekte konuşulanları, Cemaatin Ak Parti’ye alacağı tavır o gün yaşanan tüm olayları Özel Sevgi Çiçeği Koleji Müdürü Veli Arısoy Bilecik Olay Ekibine anlattı.

1: Yemek’te yaşananlar nelerdir? Sorusu

2: Kapı Kapı dolaşıp Ak Parti’ye oy vermeyin  iddiaların cevapları? Sorusu

3: Yaşanan olayların ardından İl Müdürlerinin tepkisi nasıl oldu? Sorusu

4: Toplantıya İl Müdürlerinin cep telefonlarının alınmadığı? Sorusu

5: Ak Partiye "Haddini Bildireceğiz" diyaloğu yaşandı mı? Sorusu

6: Bu toplantıda konuşulanlar basına nasıl sızdı? Sorusu

7: Cemaat olarak Ak Parti Hükümetine tavrınız nasıl? Sorusu

 

TÜM AYRINTILAR VİDEOMUZDA

Son Güncelleme: 17.02.2014 09:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle