BİLECİKLİ ESNAFLARIN

Saadet Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı mensupları, gece vakti kentte kepenkleri kapalı esnafları tek tek gezerek mektup bıraktılar.

24 Şubat 2015 Salı 06:46
2710 Okunma
BİLECİKLİ ESNAFLARIN

Saadet Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı mensupları, gece vakti kentte kepenkleri kapalı esnafları tek tek gezerek mektup bıraktılar.

 

 

Bilecikli esnaflar ise, Saadet Partisi tarafından gönderilen mektupların içinden "1 TL" siftah parası çıkınca şaşırdılar.

 

 

  Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Turgut imzalı gönderilen mektuplarda, Saadet Partisi'nin yardımsever bir parti olduğuna dikkat çekildi. Mektupta, "Kimi zaman zor durumda olan esnaf arkadaşlarımızın alım, satım işlerine katkıda bulundunuz. Kimi zaman onlar da size yardımcı oldu. Birbirinizin sevincine ortak olurken bazen de birlikte üzüldünüz.

 

 

Gün geldi bereketli kazançlar elde ettiniz. Gün geldi siftahsız kepenk indirdiniz. Siftah, güne başlangıçtır. İstedik ki sürekli birbirleriyle dayanışma halinde olan esnafımızın bu günkü siftahı bizden olsun. Siftah bizden, bereketi Allah'tan. Hayırlı sabahlar, gününüz mübarek olsun. Allah, helal ve bereketli kazançlar nasip etsin" ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 24.02.2015 06:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle