BİLECİK TSO'DAN KAMUOYUNA DUYURULUR

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yapmış oldukları "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamı çerçevesinde düzenledikleri iftar yemekleri hakkında bir açıklama yaptı.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 08:00
908 Okunma
BİLECİK TSO'DAN KAMUOYUNA DUYURULUR

 Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yapmış oldukları "Sosyal Sorumluluk Projesi" kapsamı çerçevesinde düzenledikleri iftar yemekleri hakkında bir açıklama yaptı.

TSO'dan yapılan açıklamada,"İlimizde yayın yapan bir basın kuruluşunun yürütmekte olduğumuz sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde "Şehit ve Gazi Yakınlarıyla, "Huzur Evi" sakinleri ve "Sevgi Evleri’nde bulunan çocuklar için düzenlediğimiz iftar davetini bahane ederek çirkin ve maksatlı bir yayına imza attı. Davetli listesinde meclis üyeleri ve oda çalışanlarımızın da bulunduğu iftar yemeğinden "mail gönderilerek" haberdar edildiklerini ileri süren basın kuruluşu, bu tavrı "Paralel Tavır mı" başlığı altında kamuoyuna sundu. Bilecik Ticaret Sanayi Odası Bin 300'e yakın üyesi olan son derece saygın bir kuruluştur. İçeride ve dışarıda ciddiyetle ilimizi temsil eden bir kuruluş olarak Bilecik TSO bu türden spekülatif saldırılarla yıpratılamaz.

 Bilecik TSO yaptığı davete sadece ilgili yayın organını değil hiçbir basın kuruluşunu davet etmemiştir. Aynı zamanda haber metni kendilerinin de ifade ettikleri gibi maille gazetelerine gönderilmiştir. Eğer odamızın gazeteyi hedef almak ya da dışarıda bırakmak gibi bir niyeti olsaydı, kendilerine zaten haber gönderilmezdi. Kaldı ki Bilecik TSO ve hiçbir yöneticisinin ilgili gazete dâhil hiçbir basın yayın kuruluşuyla sorunu olmadığı gibi olması da düşünülemez. Burası yarı kamusal nitelikli bir kuruluş olarak bundan sonra da Bilecik halkıyla iş dünyasının hizmetinde bulunmaya devam edecektir.

 

Bu türden mesnetsiz ve gerçekle hiçbir ilgisi bulunmayan uydurma haberlerin ilgili gazete dâhil hiç kimseye faydası yoktur, olamaz da. Haberde iddia edilen zorlama ilişkilendirmelerin hangi psikoloji ve akıl yürütme ya da kimlerin yönlendirmesiyle yapıldığını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. "TSO da aynı kervana katıldı" ifadesine gelince, bu ifade sadece kamuoyu önünde değil, aynı zamanda yasal merciler nezdinde de izaha muhtaç son derece iddialı bir hükümdür. Haber ilkeleriyle bağdaşmayan sadece yoruma dayalı iş bu haber nedeniyle yasal haklarımızı saklı tuttuğumuzu, kamuoyuna saygıyla duyurulur" diye belirtildi.   

Son Güncelleme: 23.07.2014 08:00
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKTSOIftarProje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle