BİLECİK REFİK ARSLAN ÖZTÜRK FEN LİSESİ'NDE 4006 BİLİM FUARI AÇILDI

Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi'nde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4006 Bilim Fuarı açıldı.

31 Mayıs 2016 Salı 07:15
3517 Okunma
BİLECİK REFİK ARSLAN ÖZTÜRK FEN LİSESİ'NDE 4006 BİLİM FUARI AÇILDI

    Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi'nde Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4006 Bilim Fuarı açıldı.  

 

 

     Açılışa, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini belirten Bilecik Refik Arslan Fen Lisesi Müdürü Nuh Yalçın, "Öğrencilerimizin danışman öğretmenlerin gözetiminde hazırladıkları projeleri inceleyip gözlemleyeceğiz.

 

 

    Bu TÜBİTAK kapsamında ülke çapındaki yarışmaya 32 adet proje ile katıldık. Önümüzdeki yıl milli eğitim müdürlüğümüzle ve üniversitemizle yapılacak protokol gereği daha donanımlı katılarak Bilecik’i en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisindeyiz.

 

 

      Bu potansiyele sahip olduğumuzu beyan etmek istiyorum. Yaptığımız çalışmaların öğrencilerimizin ortaya koyduğu çalışmalarımızın bilim adına, ülke adına faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.

 

 

   Ardından protokol erkanı tarafından açılış kurdelesi kesildi ve fuardaki standlar gezilerek projeler hakkında bilgi alındı.

 

 

Son Güncelleme: 31.05.2016 07:15
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAÇILIŞGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle