Bilecik Arçelik ve Beko Servisleri

Ülkemizde uzun süredir kullanıcıların şikayet ettiği sorunlardan biri de teknik servis hizmetlerinin gerektiği gibi sunulmuyor olmasıdır.

18 Haziran 2015 Perşembe 12:32
2029 Okunma
Bilecik Arçelik ve Beko Servisleri

Ülkemizde uzun süredir kullanıcıların şikayet ettiği sorunlardan biri de teknik servis hizmetlerinin gerektiği gibi sunulmuyor olmasıdır. Bu konuda özenli ve ciddi bir çalışma yapan teknicservis.com sitesi, ülkemizde faaliyet gösteren tüm Beyaz Eşya üreticilerinin hem özel hemde yetkili teknik servis ekiplerini sizler için bir araya topladı. Artık uzun uzadıya teknik servis ekibi aramak için çaba harcamanıza gerek kalmadı. İhtiyaç durumunda sitemize giriş yaparak adresinize en yakın teknik servis elemanları ile görüşebilirsiniz. Bu konuda size destek sunmaya her zaman hazırız. Bunların yanı sıra sitemize giriş yaptıktan sonra sektöre dair her türlü yeniliğe anında ulaşabilir ve evde karşınıza çıkan ufak tefek arıza durumlarında destek alabilirsiniz. En köklü şirketlerden biri olarak görülen Arçelik şirketinin en seçkin ve kaliteli hizmet veren Arçelik Teknik Servislerine ait numaralara   sitesinden ulaşacaksınız.

https://www.teknicservis.com/wp-content/uploads/2018/08/teknicservis-com.png

Gelişen teknolojiyi her an takip ederek en yeni özellikleri imal ettiği elektronik ev ürünlerine yansıtan Arçelik şirketi, bu sayede insan hayatını daha yaşanır ve konforlu hale getiriyor. Müşteri beklentilerini her zaman en önde tutarak Beyaz Eşya ve elektronik ev modelleri geliştiren şirket, aynı ölçüde teknik servis hizmetlerini de kullanıcılara sorunsuz bir şekilde sunmak istiyor. Ülkenin her köşesine yayılan servis ekipleri gün boyu sizlere hizmet sunmaya hazırdır. Ev yada iş yerinde kullandığınız Arçelik ev ürünlerinde meydana gelen teknik arızalar için ne sonuna kadar güvenebilirsiniz. Teknik donanım bakımından eksiksiz olan servisimiz, orijinal yedek parça desteği de sunmaktadır. Gezici servis aracıyla da çalışan servisimiz size bir telefon kadar yakındır.

Türkiye'nin Dünya'ya açılan penceresi niteliğinde olan Beko şirketi, hem ülkemiz sınırları içinde yüksek satış rakamları hemde Avrupa'nın birçok ülkesine yaptığı satışlarla büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.Çağın gereğine uygun elektronik ev cihazları geliştirmek için çalışmalarına devam eden şirket, teknik servis hizmetlerini de kullanıcılara garantili bir şekilde ulaştırmaya kararlı. Arıza veren Beko elektronik ürünleriniz için size bir telefon kadar yakındır. İster garanti kapsamında olsun ister olmasın bozulan tüm Beko elektronik ev ürünleri, usta ekibimiz tarafından itina ile tamir edilir.

Son Güncelleme: 18.06.2015 12:32
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKRamazanDavulcular
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle