BİLECİK AFAD, YALOVA’DA SU ALTI VE SU ÜSTÜ TATBİKATINA KATILDI

Bilecik İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekibi, Yalova’da yapılan su altı ve su üstü arama kurtarma tatbikatına katıldı.

14 Ağustos 2015 Cuma 05:18
2351 Okunma
BİLECİK AFAD, YALOVA’DA SU ALTI VE SU ÜSTÜ TATBİKATINA KATILDI

 Bilecik İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekibi, Yalova’da yapılan su altı ve su üstü arama kurtarma tatbikatına katıldı.

 

 

  Bilecik AFAD Müdürlüğünün organize ettiğin ve Yalova AFAD ile Yalova Deniz Polisinin de lojistik destek verdiği su altı, su üstü arama kurtarma tatbikatı Yalova bağlı Şenköy’de bulunan Marmara denizinde yapıldı.

 

 

Tatbikat 2 aşamalı yapılarak, biri su altı diğeri su üstü şeklinde oldu. Yapılan tatbikat hakkında bilgi veren Bilecik AFAD İl Müdürü Hayri Demirel, tatbikatın konusuna değinerek, Bilecik AFAD olarak bir ihbarı değerlendirerek bölgeye hareket ettiklerinin belirtti. Demirel, “Tatbikat Yalova Şenköy Marmara denizinde yapıldı. Yapılan tatbikat 2 aşamalı yapılarak, 1’inci aşamada su üstünde balık tutan bir balıkçı kalp krizi geçirdi.

 

 

Su üstünde gelen ihbar neticesinde su üstünde sağlık memurlarımızla birlikte hemen müdahale edildi. Daha sonra hasta karaya çıkartarak 112 sağlık ekiplerine teslim edildi. 2’inci aşama ise, suda yüzerken boğulan bir vatandaş, Deniz Polisi ve AFAD ekiplerince yer tespitine müteakip, Yalova Deniz Polisi olay yerine intikal etti.

 

 

AFAD’ın yer göstermesiyle birlikte Yalova Deniz Polisi su altına giriş yaptı. Daha sonra Bilecik ve Yalova AFAD personeli deniz polisiyle birlikte hastayı AFAD’a teslim ederek karaya çıkarmasını sağladı ve AFAD’ın iki aşamada gerçekleşen tatbikat vukuatsız olarak tamamlandı” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 14.08.2015 05:18
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKYalovaTatbikatAfad
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle