BEBKA 2015 YILI MALİ DESTEK PROGRAM DÖNEMİ BAŞLADI

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2015 yılı mali destek programları proje teklif çağrısı dönemi başladı.

24 Şubat 2015 Salı 12:25
1583 Okunma
BEBKA 2015 YILI MALİ DESTEK PROGRAM DÖNEMİ BAŞLADI

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) 2015 yılı mali destek programları proje teklif çağrısı dönemi başladı. 

 

 

  Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından yapılan açıklamada, proje hazırlamak isteyen üyeleri için Proje Danışma Masası oluşturduğu bildirildi. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun konu hakkında yaptığı açıklama, 2015 yılı destek programına Bilecik’ten yapılacak proje başvuru sayısının artması gerektiğini belirterek, “Program “Kar Amacı Güden Kuruluşlara Yönelik”, “Kırsalda Ekonomik Kalkınma, Kar Amacı Gütmeyen Kuruluşlara Yönelik” ve “Sağlık Turizminin Geliştirilmesi” Mali Destek Programları olmak üzere 3 farklı başlık altında oluşturuldu. Bu demektir ki farklı alanlara yönelik projeleri olan kurum kuruluşlarımız, firmalarımız da bu yılki destek programına projelerini sunabilecek.

 

 

  “KOBİ’LERİN MUHAKKAK FAYDALANMASI GEREKİR”

 

  Üyelerinin ve Bilecik ekonomisine değer katan KOBİ’lerin faydalanması gereğine vurgu yapan Fevzi Uzun, “İlimizin Orta Sakarya Havzasında tarımsal üretime müsait, verimli arazilere sahip olması nedeniyle bu işle iştigal eden herkesin bu hibelerden faydalanması, kırsalda üretilen tarım ürünlerinin katma değerlerinin ve pazarlama imkanlarının artırılması, kırsalda kurulu tarım işletmelerinde ve tesislerinde yürütülen tarımsal faaliyetlerde yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımının yaygınlaştırılması, kırsalda tarım dışı gelir getirici faaliyetlerin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi alanlarında beklentimiz daha fazla projeyle Bilecik’in hibe programdan daha fazla yararlanmasıdır” dedi.

 

  “PROJE DANIŞMA MASASI OLUŞTURDUK”

 

  Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak, devlet desteklerinden Bilecik’in daha fazla yararlanması adına önemli adımlar attıklarını anlatan Uzun, “Odamızda proje fikirlerini geliştirmek isteyen üyelerimiz için uzmanlardan oluşan bir heyet ile Proje Danışma Masası oluşturduk. Dileyen üyelerimiz proje fikirlerini gelip heyetimiz ile paylaşarak geliştirme imkânı bulabilirler. Talep oluşması halinde gerekirse Proje Hazırlama eğitimlerimiz de yapılacaktır.

 

 

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak hedefimiz Bilecik’e değer katacak, sosyo-ekonomik olarak Bilecik’in, firmalarımızın önünü açacak her türlü projenin Bilecik’e kazandırılmasıdır. Proje Danışma Masası için randevular Bilecik TSO’dan verilmektedir. Proje fikirlerini hayata geçirmek isteyen tüm üyelerimizin uzman heyetimizden destek almalarının önemli fayda sağlayacağını inanıyorum. Odamız tarafından kamu-üniversite-sanayi işbirliği kapsamında önemli adımlar atılmaktadır. Proje hazırlamak isteyen üyelerimiz için uzman desteği konusunda üniversitemizden de ilgili akademisyenlere yönlendirilmesi odamızca sağlanacaktır” dedi.

Son Güncelleme: 24.02.2015 12:25
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKTSOBEBKA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle