BAŞKAN ADAYLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

BAŞKAN ADAYLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

01 Mart 2014 Cumartesi 11:33
1124 Okunma
BAŞKAN ADAYLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Bilecik'te küçük sanayi sitesi başkanı Ali Deniz, Başkan adaylarına kahvaltı verdi.

Bu sabah Bilecik küçük sanayi sitesinde verilen kahvaltıya, sanayi sitesi başkanı Ali Deniz, Ak Parti (AKP) Belediye Başkan adayı Selim Yağcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Sungur Turan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.

Sanayi sitesi esnaflarının, Belediye Başkanlarını tanıması amacıyla böyle bir ilke imza attıklarını belirten Ali Deniz, "Hangi parti kazanırsa kazansın. Temennimiz seçimlerden sonra bizlerin unutulmamasıdır" dedi.

CHP Belediye Başkan adayı Sungur Turan, Bilecik'in çalışkan ve aynı zamanda sıcak insanlar olduğunu, buraya geldiği zaman kapısında çay içtiği insanların sanayi esnafı olduğunu belirtti. Sungur, "Gerçekten sizlerle birlikte kahvaltı yapmaktan onur duydum. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren MHP Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, ilk defa böyle bir çalışma ile esnaf kardeşleri ile bir araya gelmenin onurunu yaşadığını belirtti. Şensoy, "Öncelikle bu toplantıyı düzenleyen başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Sizlerin çalışmalarını ve Bilecik'e olan katkılarınızı bilen bir insanım. Hepinize saygılar ve sevgiler sunuyorum" dedi.

Son olarak ise mevcut Belediye Başkanı aynı zamanda AKP Belediye Başkan adayı Selim Yağcı, kendilerini güzel bir şekilde ağırlayan sanayi sitesine teşekkür ettiğini belirtti. Yağcı, "Aslında Bilecik'in fotoğrafı bu. Biz her zaman birlikte Bilecikiz. Birlikte bir anlam ifade ediyoruz. 30 mart seçimleri tabiki bir rekabet işidir. Şehrimiz açısından önemli bir süreçtir. Kim kazanırsa kazansın içimizden bir tanesi eksik olduğunda, bu fotoğraf eksik kalır. Ben diyorum ki, birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde daha nice yıllara, Bilecik'i daha marka bi şehir haline getirmeye çalışalım" dedi.


Son Güncelleme: 01.03.2014 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle