BAKAN MÜEZZİNOĞLU, “YENİ BİLECİK DEVLET HASTANESİNİN İHALESİNİN KASIM’DAN SONRA BAŞLATIRIZ”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bugün Bursa’nın İznik İlçesine giderken, Bilecik’te sabah kahvaltısı yaptı.

21 Nisan 2015 Salı 05:21
3142 Okunma
BAKAN MÜEZZİNOĞLU, “YENİ BİLECİK DEVLET HASTANESİNİN İHALESİNİN KASIM’DAN SONRA BAŞLATIRIZ”

 Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bugün Bursa’nın İznik İlçesine giderken, Bilecik’te sabah kahvaltısı yaptı.  

 

 

  Bilecik Polis Evi’ne sabah saat 08.00’da giriş yapan Bakan Müezzinoğlu burada Bilecik’in protokol üyeleri ve AK Parti Bilecik kurmayları ile kahvaltı etti. Kahvaltının ardından Bilecik Devlet Hastane geçen Bakan Müezzinoğlu’nu burada Bilecik İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ile Bilecik İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Burak Öztop karşıladı. Bilecik Devlet Hastanesi Acil Servis kısmını ziyaret Bakan Müezzinoğlu, Acil Servis çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 Hastane çıkışı Bilecik’e yapılması planlanan yeni Devlet Hastanesi hakkında bilgi veren Müezzinoğlu, alan proje çalışmalarını başladıklarını belirterek, “Yer konusu epeydir bir zamanımızı aldı. Biraz gecikmeyi o nedenle yaşadık. Ama artık yer konusunda da bir iki laf kalmadı. İnşallah en kısa zamanda avan proje uygulama projelerini tamamladıktan sonra  ihale sürecini başlatacağız.

 

 

Yer olarak İl Özel İdaresi’nin yeri. Şuanda Milli Emlak’tan da devirlerini Sağlık Bakanlığı’na da alıyoruz. Avan proje çalışmalarını da başlattık. Tahmin ediyorum avan proje 1-2 ay sürer ve bir 2,3 ay da uygulama projesi sürer. Ekim, Kasım gibi projeler biter. İhale sürecini başlatırız” dedi.

 

 

  Açıklamanın ardından yeni yapılacak Bilecik Devlet Hastanesi’nin yeri için Bilecik İl Özel İdaresi alanı gezen Müezzinoğlu’na Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı alanın hakkında bilgi verdi.

 

 

  Son olarak Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir’i makamında ziyaret eden Müezzinoğlu, şeref defterinin imzaladıktan sonra, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin seçim vaatleri içinde, “Anadolu’da bir söz vardır. Av için kuşlara yem atmak cömertlik değildir” dedi. Burada Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve protokol üyelerinin hediyelerini takdiminden sonra Müezzinoğlu Bilecik gezisi tamamlandı.

 

Son Güncelleme: 21.04.2015 05:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle