BAKAN EROĞLU, BİLECİK'TE SOKAK HAYVANLARI TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'Nİ AÇTI

Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, Bilecik ziyaretleri kapsamında Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

07 Mayıs 2016 Cumartesi 06:49
1093 Okunma
BAKAN EROĞLU, BİLECİK'TE SOKAK HAYVANLARI TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'Nİ AÇTI

   Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, Bilecik ziyaretleri kapsamında Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.  

 

 

   Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılacak olan yatırımları anlatmak ve yapımı tamamlanan projelerinin açılışını gerçekleştirmek amacıyla Bilecik’e gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bilecik Belediyesi tarafından yapılan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

 

 

 

 Açılışa, Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Vali Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabayık, belde ve ilçe belediye başkanları, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

 

 

    Bakan Eroğlu ve beraberindekiler, toplamda 2 bin 742 metrekare alan üzerine kurulan yaklaşık 650 bin liraya mal olan ve bu maliyetin 280 bin lirasının Orman ve Su işleri Bakanlığı tarafından karşılandığı projeyi gezerek bilgi aldı.

 


 

  BAKAN EROĞLU ADINA FİDAN DİKİLDİ

 

  Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kedi bölümünü gezen ve burada yavru bir kediyi eline alarak seven Bakan Eroğlu, “Kedilerden sorumlu bakan karşınızda” esprisinde bulundu. Açılışta, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yla birlikte birer beyaz güvercin uçuran Bakan Prof. Dr. Eroğlu, daha sonra barınak bahçesine kendi adını taşıyan bir çam fidanı dikti.

 

 

   Öte yandan, 120 köpek ve 50 kedi kapasiteli barınakta, yaşam ve gezinti alanları, karantina odaları, dinlenme ve bekleme alanları, brifing ve eğitim alanları, ameliyathane ve seyir bölümleri yer alıyor.

 

Son Güncelleme: 07.05.2016 06:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle