BAHATTİN ŞEKER'İN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

22 Nisan 2014 Salı 10:58
1058 Okunma
BAHATTİN ŞEKER'İN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı.

 Milletvekili Şeker yayınladığı mesajda, Devletimizin emperyalizmin karanlık senaryoları ile boyunduruk altında kaldığını, ordumuzun masa başında kirli planlarla tarumar edilmeye çalışıldığını, vatanımızın ve aziz millet varlığımızın vahşice saldırılara maruz bırakıldığını belirtti. Şeker, “ Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğinde Milli Mücadele azim ve kararlılığı ile Türk milletinin kıyamını ve milli iradesini temsil ederek Ankara’da 23 Nisan 1920’de kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 94’üncü  yıldönümü kutlu olsun.

 

 Bu kutlu gün, Gazi Meclisimizin Türklük camiasına, İslam Alemi’ne, sömürü ve işgal altındaki mazlum milletlere ve bütün insanlığa duyurduğu “misak-ı milli” ve “ya istiklal ya ölüm!” kararının en büyük ve en görkemli tecellisidir. Bu vesileyle çocuklarımızın bu güzel gününde onların coşkusuna eşlik eden ve başarılı olması için emek veren, bütün annelere, babalara, öğretmenlerimize hürmetlerimi sunuyorum. 23 Nisan coşkusu, çocuklarımızın umut saçan gözbebeklerinden bütün kalpleri saracaktır “ diye belirtti.

Son Güncelleme: 22.04.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle