BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

Bu sene müsabakalara ev sahipliği yapacak olan Bilecik'te kura çekimlerinin ardından ilk maçlar bugün başladı.

01 Ocak 1970 Perşembe 00:00
5293 Okunma
BADMİNTON TÜRKİYE ŞAMPİYONASI GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI
Çekilen kuralar sonucu 3 gruptan oluşan Genç Kızlar Badminton Grupları; A Grubu, Kocaeli Yahya Kaptan Anadolu Lisesi, Bursa çelebi Mehmet Anadolu Lisesi, İstanbul Mustafa Barut Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Sakarya Hacı Zehra Akkoç Kız Meslek Lisesi. B Grubu, İzmir özel Amerikan Koleji, Ankara Mamak Anadolu Sağlık Lisesi, Zonguldak çaycuma Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Bilecik Kız Teknik ve Meslek Lisesi. C Grubu, Manisa Selendi Anadolu Lisesi, Balıkesir özel Doğa Koleji, Uşak Spor Lisesi.
;nbsp; Genç Erkekler Badminton Grupları ise; A Grubu, İzmir Sıdıka Rodop Anadolu Lisesi, Uşak Spor Lisesi, Bozüyük Anadolu öğretmen Lisesi, Balıkesir Savaştepe Anadolu öğretmen Lisesi. B Grubu, İstanbul Fenerbahçe Lisesi, Edirne 80.Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Aydın Germencik çok Programlı Lise, Manisa Selendi Anadolu öğretmen Lisesi. C Grubu, Ankara Genç Osman Anadolu Lisesi, Sakarya Şen Piliç Teknik Endüstri Meslek Lisesi, Kocaeli Yahya Kaptan Anadolu Lisesi olarak oluştu.
Açılış törenine ;nbsp;katılanlar arasında Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfü Doyuk, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman, Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Alparslan Dankaz ve Bilecik Şeyh Edebali üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Şube Müdürü Battal Yılmaz katıldı. 3 gün sürecek olan grup maçları çarşamba günü final grubu maçları yapılacak.

 

Son Güncelleme: 01.01.1970 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle