ATATÜRK BÜSTÜNÜ TAHRİP ETTİLER

Bilecik’in Söğüt ilçesinde 100. Yıl Atatürk İlkokulu bahçesinde bulunan Atatürk büstünün tahrip edilmesi sonucu büst parçalandı.

27 Ekim 2014 Pazartesi 08:44
3311 Okunma
ATATÜRK BÜSTÜNÜ TAHRİP ETTİLER

  Bilecik’in Söğüt ilçesinde 100. Yıl Atatürk İlkokulu bahçesinde bulunan Atatürk büstünün tahrip edilmesi sonucu başlatılan çalışmalar sonucu 2 şüpheli gözaltına alındı.

 Edinilen bilgiye göre bu sabah Söğüt 100. Yıl Atatürk İlkokuluna gelen öğrenciler ve öğretmenler okul bahçesinde bulunan Atatürk büstünün kırık olduğunu fark ettiler. Bunun üzerine okul yetkilileri durumu polise bildirdi. Polis Atatürk büstünün etrafında gerekli incelemeleri yaptıktan sonra 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Yetkililer, şüphelilerin 18 yaşından küçük olduğunu ve gerekli ifadelerinin alındıktan sonra detaylı açıklamayı yapacaklarını belirttiler.

 

 

Son Güncelleme: 27.10.2014 08:44
Anahtar Kelimeler:
PolisSöğütOkulBüst
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle