ARAÇ SAHİPLERİ BU HABERE DİKKAT!

Bilecik’te Küçük Sanayi Sitesi’nde bir oto temizlik dükkanında araçların far camları parlatma ve cila yöntemiyle sıfır haline gelirken, sürücüler far değişimi yerine bu tekniği tercih ediyorlar.

10 Eylül 2016 Cumartesi 14:31
2588 Okunma
ARAÇ SAHİPLERİ  BU HABERE  DİKKAT!

  Bilecik’te Küçük Sanayi Sitesi’nde bir oto temizlik dükkanında araçların far camları parlatma ve cila yöntemiyle sıfır haline gelirken, sürücüler far değişimi yerine bu tekniği tercih ediyorlar.  

 

 

  Küçük Sanayi Sitesi’nde Samet Oto Makyaj dükkanında müşterileri cüzi bir fiyat karşılığında güneşten dolayı solan ve iyi aydınlatmayan far camları parlatma ve cila yöntemiyle sıfır haline geliyor. Bu parlatma yöntemine müşterilerin ilgi gösterdiğini anlatan dükkan sahibi Samet Onan, “Bu farlar güneşten dolayı sararıyor. İnsanların görüş açısını engelliyor. Bizde bunu sıfır yani ilk hali gibi yapabiliyoruz.

 

 

 Bu yaptığımız parlatma işlemi sadece mika camlarda geçerli. Normal camlarda geçerli değil. Onlarda fazla bir parlama söz konusu değil. Tabi ki biz sadece dıştan bir parlatma yapıyoruz. İçte bulunan lekeler çıkmıyor. Sürücüler bu yöntemi daha fazla tercih ediyor. Farı değişimi kendilerine daha pahalıya mal oluyor.

 

 

 Bu yaptığımız işlem görüş açısını yüzde 100 etkiler. Far parlatmayı başkaları ‘diş macunu ile yapılır’ diyorlar. Hiç biri etkili değil, açık ve net olarak söylüyorum. Bunun birkaç aşaması var ve bu aşamalar biraz zordur. Bu iş işçilik ister ve yaptığımız her iş sanat ister. Bence bilmeyenlerin yapmaması gereken bir iş” dedi. 

 

Son Güncelleme: 10.09.2016 14:31
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKOTOTemizlikFar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle