ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bilecik Özel Yıldızları Anaokulu öğrencileri, Pelitözü Gölet’ine 50 adet ağaç dikti.

02 Nisan 2016 Cumartesi 09:12
1054 Okunma
ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bilecik Özel Yıldızları Anaokulu öğrencileri, Pelitözü Gölet’ine 50 adet ağaç dikti.  

 

 

  Bilecik Özel Yıldızları Anaokulu öğrencileri Pelitözü Gölet’i içerisinde bulunan Bilecik Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu yanındaki boş alana 50 adet ağaç dikti. Öğrenciler, ağaçları diktikten sonra alana Bilecik Özel Yıldızları Anaokulu Hatıra Ormanı tabelasını koydu. Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte keyifli anlar geçirerek diktikleri ağaçlar sonrası onlara can sularını da vermeyi unutmadılar.

 

 

Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Özel Yıldızları Anaokulu Müdürü Saliha Çulhaoğlu Ertürk, Orman Haftası kapsamında planlamış oldukları bir çalışmayı gerçekleştirdiklerini belirtti. Ertürk, “Hatıra ormanı projemizi hava şartları nedeniyle bu güne erteledik. Doğa dostu çocuklar yetiştirmek en büyük görevlerimizden bir tanesi.

 

 

  Çocuklarımız ile birlikte bugün ağaçlarımızı diktik, onlara can suyu verdik ve doğada keyifli vakit geçirdik” dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 02.04.2016 09:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle