AMATÖR SPOR KULÜPLERİ YÖNETİCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yeni Mahalle Konağında amatör spor kulüpleri yöneticileri yemekli toplantıda bir araya geldi.

02 Aralık 2014 Salı 10:27
1365 Okunma
AMATÖR SPOR KULÜPLERİ YÖNETİCİLERİ BİR ARAYA GELDİ

 Bilecik’in Bozüyük ilçesi Yeni Mahalle Konağında amatör spor kulüpleri yöneticileri yemekli toplantıda bir araya geldi. 

 

 

  Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen ve kulüplerin birbiriyle kaynaşmasına vesile olan toplantı gelecek adına umut verdi. Toplantıda konuşan İlçe Kaymakam Köksal Şakalar, “Biz çocuklar oyun oynasınlar, kavga etmesinler ve kötü alışkanlıklara bulaşmasınlar istiyoruz. Asıl amaç çocukları zararlı alışkanlıklardan uzak tutup hobiler kazandırabilmektir. Bu her türlü spor ve değişik etkinlikler olabilir. Kendilerinin hem sağlığına hem de geleceğine faydalı olan uğraşlar olur” dedi.

 

 

  Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise, imkanlar çerçevesinde amatör spor kulüplerine destek olmaya çalıştıklarını söyledi. Bakıcı, "Bozüyük’te okulların bahçesine sentetik sahalar yapıyoruz. 9 mahalleye 9 sentetik saha yapacağız. Biz altyapıyı oluşturalım, muhakkak ki amatör spor kulüplerinden gelen oyuncular bu memleketin her hangi bir yerinde değerli bir futbolcu haline geliyorsa bizlerin sevinmesi ve mutlu olması gerekiyor. Bu, kötü alışkanlıkları da bitirebilmek için bir fırsattır. Biz bunu sadece futbol olarak görmeyelim, her dal çok önemlidir. Biz geçen dönem ve bu yıl meclis kararıyla amatör spor kulüplerine tüm branşlar için maddi destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

 

 

  Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, yapılan toplantıların, insanların birbirlerini tanımaları ve kaynaşmaları adına çok olumlu olduğunu söyledi.

  Bozüyük Yeşilyurtspor Kulübü Başkanı Nermin Nalbantoğlu da, toplantılar sayesinde tüm kulüp başkanlarının birbirlerini tanıdığını ve manevi anlamda kendilerine çok şey kattığını ve bu toplantıları belirli aralıklarla yapmaları gerektiğini belirtti.

 

 

 

  Toplantıya, Kaymakam Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, kulüp başkanları ve yöneticileri katıldı.

 

Son Güncelleme: 02.12.2014 10:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle