AKPINAR'IN VEDA TOPLANTISINDA GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

AKPINAR'IN VEDA TOPLANTISINDA GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

20 Şubat 2014 Perşembe 16:38
1800 Okunma
AKPINAR'IN VEDA TOPLANTISINDA GÖZ YAŞLARI SEL OLDU

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar veda toplantısı düzenledi.
Bilecik Kültür ve Kongre Merkezinde yapılan toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Bahattin Şeker, Mhp Belediye Başkan adayı Hüseyin Şensoy, Belediye Başkanı Selim Yağcı, tüm kamu kurum müdürlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Programa ilk olarak Vali Akpınar'ın 4 yıl boyunca Bilecik'te çekilmiş olan fotoğrafları eşliğinde slayt gösterisi düzenlendi. Slayt gösterisi esnasında Vali Akpınar göz yaşlarına hakim olamadı.               
Slayt gösterisinden sonra kürsüye çıkan Vali Yardımcısı Metin Çınar, Akpınar'ın 4 yıla yakın bir sürede birbirinden güzel hizmetler verdiğini belirtti. Çınar, "Akpınar, Bilecik'te gurur duyacağımız birçok hizmete imza attı.  Daha iyi yerlere geleceğini çok iyi biliyorum. Sayın Valime ve ailesine Bilecik için yaptıklarından ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Selim Yağcı, vedalarda konuşmanın zor olduğunu belirtti. Yağcı, “4 yıllık çalışma ve 30 yıllık arkadaşım hakkında konuşup vedalaşmak daha zor. Öğrencilik zamanında tanıştığımız valimizle çalışmak nasip oldu. Bu benim, ailem ve şehrim için gurur verici olay. Gerçekten Bilecikimize görevde olduğu zaman içerisinde birçok yatırım ve güzel hizmetlere imza attı. İlimiz adına çok çok teşekkür ediyorum kendisine. Sayın valimizi inşallah daha güzel yerlerde göreceğimize inanıyorum. İyi ki Bilecik’e tayin olmuşsunuz, yolunuz açık olsun" dedi.

Kürsüye çıkan Bahattin Şeker ise  üzüntülü bir gün olduğunu belirtti. Şeker, “Valimizle tanışmamız biraz takışmalı oldu. Seçim zamanında olan bir olaydı ve seçimden sonra kendisini ziyaret ederek aramızdaki kırgınlığı kapattık. Kendisi Bilecik’e, köylerimize çok güzel hizmetler etti. Resimlerden de gördüğümüz üzere Bilecik onu biraz zayıflatmış ve birde saçlarını beyazlatmış. Bundan sonraki  hayatınızda sizlere uzun ömürler ve mutluluk diliyorum" dedi.

Son olarak kürsüye çıkan Vali Akpınar, kısa bir şekilde özgeçmişini anlatmaya başladı. Kahramanmaraş’da devlet demiryollarında çalışan bir babanın oğlu olarak dünyaya geldiğini belirten Akpınar, “14 yaşında çalışmaya başladım. En çok zorlandığım iş saman işleriydi. İnşaatlarda da çalıştım” dedi. Duygularına hakim olamayan Akpınar, konuşmasına devam edemedi. Gözlerinden süzülen yaşlarla birlikte kürsüden alkışlar eşliğinde inip yerine oturdu. Hikayesini ise İl Sosyal Ekip ve Proje Müdürü Gönül Günaydın Çabukoğlu okudu. Okumaya başladıktan kısa bir süre sonra Çabukoğlu’da duygulanarak ağlamaya başladı. Alkışlar altında konuşmasını bitirmeye çalışan Çabukoğlu güçlükle sözlerini sonlandırabildi. Toplantıya katılan Valilik çalışanları ve misafirlerde bu duygulu konuşmada göz yaşlarını tutamadılar.

 

Son Güncelleme: 20.02.2014 16:38
Anahtar Kelimeler:
ValiAkpınar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle