AK PARTİ İL BAŞKANI MUHALEFETİ TOPA TUTTU

Bilecik Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş Soma'da yaşanan maden faciasını değerlendirme yaptı.

24 Mayıs 2014 Cumartesi 05:17
1245 Okunma
AK PARTİ İL BAŞKANI MUHALEFETİ TOPA TUTTU

Bilecik Ak Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş Soma'da yaşanan maden faciasını değerlendirme yaptı.

 Ramazan Kurtulmuş, Soma'da yaşanan facianın ardından maden üzerinden dedikodu üretilip Ak Partiye zarar verilmek istenildiğini belirtti. Kurtulmuş, "Soma madeninde hayatını kaybeden işçilerin ailelerine başsağlığı dilerim. Maden faciasının ardından  bazı yayın organlarında çıkan haber ve yazıların doğru olmadığını bazı kesimlerin maden faciası üzerinden Ak Parti'yi yıpratmaya çalıştığını, Ak Partiyi sandıkta yenemeyen zihniyetlerdir. AK Parti düşsün de nasıl düşerse düşsün gibi bir zihniyet var bazılarında, kimsenin gücü yetmez Ak Parti seçimle geldi seçimle gider. Milletin derdini, acısını, şehidini, ölümünü Ak Parti'nin aleyhinde kullanmaya çalışıyorlar. İnsafta, vicdanda sınır yok bunlarda taziye mesajı yayınlamakla peynir gemisi yürümüyor “ diye belirtti.

“VİCDANSIZLIK İNSAFSIZLIKTA SINIR YOK BUNLARDA”

 Açıklamasının devamında Kurtulmuş, “  Kazada 301 kişinin vefat ettiği açıklandı. İçeride kalan işçilerin üzerinde 752 numarası varmış diyorlar. 752 kişi vefat etti diyorlar. 110 kişiyi diri diri gömdüler, beton attılar iddialarını her yerde okuyoruz. Suriyeli kaçak işçileri çalıştırıyorlardı, onları çıkarmadılar iddiaları ise kabul edilemez. 15 yaşındaki çocukları çalıştırıyorlardı dediler. Vicdansızlık, insafsızlık, sınır yok bunlarda. Ak Parti teşkilatı olarak maden kazasıyla, madende hayatını kaybedenlerin yakınları ile ilgilendiklerini ve sıkıntı içindeki ailelere yardım eli uzattık. Her şeyden AK Parti'nin aleyhine kullanabileceğimiz ne çıkartırız. Terör mü var, maden kazası mı var, insanlar ölmüş mü, acı mı var, böyle bir haber yaparsak bunları üzer İncitir miyiz, bunu dahi düşünmüyorlar. AK Parti'ye nereden nasıl vururuz, tüm dertleri bu insanların. İnsanda vicdan olması lazım, dertleri vatandaşın acısını paylaşmak değil, muhalefetin derdi AK Parti'ye vurmak, Başbakanımıza vurmak. Biz, teşkilatlarımızla sürekli görüş alışverişi içindeyiz. Şehit olan madenci evli mi, çocukları var mı, bu bilgileri çıkarıyoruz. Öğrenciler varsa bunların eğitimi konusu, madende hayatını kaybedenlerden hanımı hamile olan varsa, bunların sağlık durumları ile ilgileniyoruz. Biz Türkiye’nin partisiyiz “ diye belirtti.


Son Güncelleme: 24.05.2014 05:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle