ADD ALTERNATİF KUTLAMA YAPTI

Bilecik Atatürkçü Derneği (ADD) Bilecik Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle alternatif kutlama yaptı.

23 Nisan 2015 Perşembe 11:34
1135 Okunma
ADD ALTERNATİF KUTLAMA YAPTI

 Bilecik Atatürkçü Derneği (ADD) Bilecik Şubesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle alternatif kutlama yaptı.  

 

 

  Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koyan ADD Bilecik Şube Başkanlığı'nın alternatif kutlaması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

 

 

 Yaptıkları kutlama sonrası açıklama yapan ADD Bilecik Şube Başkanı Fevzi Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. yıl dönümü münasebetiyle toplandıklarını belirtti. Köse, “Bugün saat 10.00’da resmi törenler vardı, oraya katılan arkadaşlarımız gördüler sadece Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelengi vardı. Bayramlarımızı yok etme operasyonu devam etti. Hep birlikte yaşadık bunu. Ama bizler Atatürkçüler inadına bayramlarımıza milli değerlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Onların yok saydığı bayramlarımızı kutlamak için inadına elimizden ne gelirse yapacağız. Dolayısıyla bu olayları kınıyoruz. 

 

 

 Milli değerlerimize yapılan bu saldırıları kınıyoruz. Bu bayramlarımıza sahip çıkacağımıza buradan bir kere daha söz verip yemin ediyoruz. Ulusal Egemenlik Bayramı aynı zamanda dünyada çocuklara armağan edilen tek çocuk bayramı ve bu büyük Atatürk’ümüzün armağanı. Atatürk’ün ilkelerinden Halkçılık ulusal egemenliğin içinde. Halkın iradesini yok ediyor. Ulusal egemenliğin ne olduğu millete ait olduğu çok çok önem arz ediyor. Bu bayramlara sahip çıkacağımıza, laik demokratik cumhuriyetimize sahip çıkacağımıza söz veriyorum” dedi.

 

 

Ayrıca, Cumhuriyet Halk Partisi ve Vatan Partisi'de bu alternatif kutlamalara katılarak Atatürk Anıtı'na çelenk koydular.

 

Son Güncelleme: 23.04.2015 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle