60 YILLIK HASRET SONA ERDİ

Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde, yapımına 2014 yılında başlanan ve 60 yıllık hayal olan Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlandı.

27 Şubat 2017 Pazartesi 10:03
2148 Okunma
60 YILLIK HASRET SONA ERDİ

  Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde, yapımına 2014 yılında başlanan ve 60 yıllık hayal olan Akçay Barajı'nın inşaatı tamamlandı. 

 

 

  Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman, ziyaret ettiği baraj inşaat alanında Uluova şirket yetkilileri ile görüştü. Şirket yetkililerinin Kaymakam Duman’a verdiği açıklamada; "Yakında Orman ve Çevre Bakanlığı tarafından açılışı yapılacak barajın, yapım işinin bitti. Sadece çevre düzenleme ile aydınlatma işlerini tamamlayacağız. Daha önce barajda su tutma işlemine başlamıştık ve şu an itibarı ile 13 metre su tutuldu. Bu barajda 55 metre yükseklik 650 metre genişlik olacak" dedi.

 

 

 

  Kaymakam Duman' da baraj yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Son Güncelleme: 27.02.2017 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yatırımcı Bilgi Merkezi - YABİMER 2017-12-27 14:39:18

Bilecik güzelleşiyor. Sizde bu güzel memlekette yatırım yapmak istiyorsanız aşağıdaki linki inceleyin derim. Tüm kurumlardan sahibinden ayrıca hazineden uygun yatırım fırsatlarını göreceksiniz. Çok fazla ödemeden yatırımlarınıza başlangıç yapabilirsiniz. Yabancı Yatırımcılar içinde haritadan bulma özelliği çok etkin https://kralilan.com/haritada-ara

banner22

resim yükleresim yükle