3 DİN GÖREVLİSİ AÇIĞA ALINDI, 1 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Özel Orhangazi İlk/Ortaokulu öğretmeni olan bir kişi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

11 Ağustos 2016 Perşembe 07:47
5204 Okunma
3 DİN GÖREVLİSİ AÇIĞA ALINDI, 1 ÖĞRETMEN TUTUKLANDI

  Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Özel Orhangazi İlk/Ortaokulu öğretmeni olan bir kişi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Özel Orhangazi İlk/Ortaokulu bilgisayar öğretmeni F.K. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sağlık kontrolünden geçirilerek gözaltına alındı. Görevli olarak belirli aralıklarla yurt dışına gittiği de iddia edilen F.K., İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilerek Cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alındı. Savcının ifadesini almasının ardından öğretmen F.K. tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemenin ardından tutuklanan F.K. Eskişehir H Tipi kapalı cezaevine gönderildi.

 

3 DİN GÖREVLİSİ AÇIĞA ALINDI

 

   Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İlçe Müftülüğü bünyesinde görevli 3 cami imam hatibi açığa alındı.

 

Edinilen bilgiye göre, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından FETÖ/PDY terör örgütü ile ilişkileri tespit edilen cami imam hatipleri N.K., L.Ö. ve Ö.M.’nin soruşturma kapsamında açığa alındığı belirtildi. Açığa alınan İlçe Müftülüğü personeline Müftülük tarafından kararların tebliğ edildiği kaydedildi. Soruşturmanın devam ettiği ve soruşma kapsamında yeni açığa almalarında olabileceği ifade edildi.

Son Güncelleme: 11.08.2016 07:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle