180 BİN AVROLUK İKİ PROJESİ ONAYLANDI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2015 yılı Erasmus Programı, mesleki eğitim öğrenici ve personel hareketliliği projeleri başvuru sonuçları göre 2 proje kabul ettirerek büyük bir başarıya imza attı.

13 Ağustos 2015 Perşembe 10:29
1163 Okunma
180 BİN AVROLUK  İKİ PROJESİ ONAYLANDI

  Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2015 yılı Erasmus Programı, mesleki eğitim öğrenici ve personel hareketliliği projeleri başvuru sonuçları göre 2 proje kabul ettirerek büyük bir başarıya imza attı.  

 

 

  2015 yılı Erasmus, Ana Eylem 1. Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanarak, Bilecik Güner Orbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 124 bin 920 Avro değerinde “Sessiz Salgın İnmede Acil Sağlık Hizmetleri ve Bakım Girişimlerinin AB Boyutu” isimli projesi ile Bilecik Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 57 bin 732 Avro değerindeki “İşgücü Piyasalarının İstediği Nitelikli Mesleki Eğitim Öğrenci Uygulamaları” isimli projesi hibe almaya hak kazandı. Kazanılan hibeler ile öğrencilerin meslek stajlarını yurt dışında eğitim kurumlarında ve işletmelerde yapma şansı bulacaklardır.

 

 

  “PROJE HAZIRLAMAK İSTEYEN HERKESE KAPILARIMIZ AÇIK”

 

  Ar-Ge Birimi Bilecik Sorumlusu Proje uzmanı Mustafa Kan, proje hazırlamak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ve yeni dönemde proje başvurusu yapmak isteyen okullarımızın her zaman Ar-Ge Biriminden destek alabileceklerini söyledi. En çok proje geçiren ilin 20 proje ile olduğunu bu başvuru sürecinde Türk Ulusal Ajansına sunulan bin 944 proje teklifinden bin 844 tanesi  uygunluk kontrolü kriterlerinde karşılandığını anlatan Kan, “İçerik değerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirilmiştir. Bunun sonucunda 209 proje teklifi mevcut bütçe imkanları çerçevesinde desteklenmeye değer bulunurken, 105 proje teklifi de yedek olarak tespit edilmiştir” dedi.

  İl Müdürümüz İsmail Altınkaynak ise,  başarılı olan okulları kutlayarak, eğitimin kalitesinin arttırılmasına yönelik her faaliyetin yanında ve destekçisi olduklarını ve yeni dönemde de Ar-Ge birimlerinin yardımcı olmak için hazır olduğunu belirtti.

Son Güncelleme: 13.08.2015 10:29
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMilli EğitimProje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle