VEZİRHAN BELEDİYESİ HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

Bilecik'in Vezirhan Belde Belediyesi'nin Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

14 Haziran 2017 Çarşamba 11:32
415 Okunma
VEZİRHAN BELEDİYESİ HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI

Bilecik'in Vezirhan Belde Belediyesi'nin Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

 


  Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, başkanlığındaki toplantıda 2 gündem maddesi görüşüldü. İlk gündem maddesi olarak Beldede bulunan Vezirhan Köy İçi Mevkiinde 7 pafta 2 bin 795 parsele bitişik imar planında spor tesisi alanı olarak tahsisli 825,81 metrekarelik arsa vasfındaki 2 bin 988 parsel nolu belediye mülkiyetindeki taşınmazın sentetik halı saha spor tesisi yapmak kaydıyla Bilecik İl Özel İdaresine devredilmesine oy birliği ile kabul edildi. İkinci gündem maddesi olarak Vezirhan Beldesi Kayalar Mahallesindeki Vezirhan - Kayabeli - Gölpazarı (Vezirhan-Gölpzarı kavşağından Sakarya Köprüsüne kadar olan) yolunun isminin Osmangazi Caddesi olarak belirlenmesine, Kayalar Mahallesi eski Sakarya Köprüsü Bölgesine Kayıkbaşı Sanayi Bölgesi isminin verilmesine oy birliği ile kabul edildi.
  Öte yandan ek gündem maddesi olarak, Vezirhan Beldesi İstasyon Mahallesi Federal Mermer Sapağından Sakarya Nehri Paşalar Boğazına giden yola Cemal Bilim Caddesi, bölgeye ise; Cemal Bilim Sanayi Bölgesi ismi verilmesine oy birliği ile karar verildi.

Son Güncelleme: 14.06.2017 11:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle