TIRAŞA ZAM!

Bilecik Giyim, Mensucat ve Sanatkârlar Esnaf Odası, berberlerden gelen saç ve sakal kesimiyle ilgili zam teklifini onayladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Ağustos 2023 Çarşamba 11:22
539 Okunma
TIRAŞA ZAM!

Bilecik Giyim, Mensucat ve Sanatkârlar Esnaf Odası, berberlerden gelen saç ve sakal kesimiyle ilgili zam teklifini onayladı.


 

Bilecik’te; Giyim, Mensucat ve Sanatkârlar Esnaf Odası, esnaftan zam talebine olumlu yanıt verdi. Saç sakal kesimi ve yıkama fiyatları zamlandı. Yapılan zamlar ile saç kesimi 50 TL’den 100 TL’ye, saç-sakal-yıkama 100 TL’den 200 TL’ye, sakal tıraşı 30 TL’den 50 TL’ye, yıkama-fön 30 TL’den 50 TL’ye, ağda 30 TL’den 50 TL’ye çıktı.
Vatandaşlar gelen zamlar sonrası güncellenen fiyatlardan memnun olmadığını söylerken, berberler ise artan malzeme fiyatlarından yakındı.

Anahtar Kelimeler:
ZAMSAÇSakalKuaför
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2023-08-09 13:11:18

Benzin mi yakiyolarmis mazot mu 50 den 100 e çıkartan neymiş, bunlari onaylayanlar hıc mi karşı çıkmamış doldurma şampuana mı zam gelmiş ben anlamadım

Avatar
Mantıklı Bilecikli 2023-08-11 13:24:38

Sanırsın ülkede bir tek mazota zam geldi tapılan boş yoruma bak. Sen ayda bir defa 100₺ vereceksin ki zoruna gidiyorsa verme git bi traş makinesi al kendini kırp. Adamların dükkan kirasina ev kirasına yediğine içtiğine elemanın maaşına sigortasına her şeyine zam geldi bırak da yapsınlar o zammı. Bu kadar basit düşünmeyin. Enflasyonun önüne geçemeyen yetkililere gösterin tepkiniz cesaretiniz varsa.

banner22

resim yükleresim yükle