PAZARYERİ’NDE TARIMA DAYALI ORGANİZE HAYVANCILIK BÖLGESİ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik’in Pazaryeri İlçesi’nde Tarıma Dayalı Organize Hayvancılık Bölgesi Toplantısı yapıldı.

23 Aralık 2017 Cumartesi 11:22
253 Okunma
PAZARYERİ’NDE TARIMA DAYALI ORGANİZE HAYVANCILIK BÖLGESİ TOPLANTISI YAPILDI

 Bilecik’in Pazaryeri İlçesi’nde Tarıma Dayalı Organize Hayvancılık Bölgesi Toplantısı yapıldı.  

 


  Pazaryeri’nde yapılan toplantıya Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bakanlık Koordinatörü Fethi Molla ve sanayiciler katıldı.

 

 

 Toplantıda açılış konuşması yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “Pazaryerine kurulması düşünülen Tarıma Dayalı Organize Hayvancılık Bölgesi toplantısı gerçekleştirdik.

 

 

 Sanayicilerin de hazır bulunduğu toplantıda karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunduk.  Her zaman ilçemizin gelişmesini, değişmesini, istihdamın artmasını, ekonominin güçlenmesini ön planda tuttuk ve çalışmaları bu doğrultuda gerçekleştirdik. Organize Hayvancılık Bölgesi’nin ilçemize çok büyük değer katacağına inancım tamdır” dedi.

 


  Ardından Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bilecik il Gıda ve Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Kadın Çiftçiler Yarışıyor yarışmasına katıldı.

 

 

 Burada bir açıklama yapan Yalçın, “Medeni cesaret gösteren yarışmacılara teşekkür ediyorum. Yarışmada birinci olan Sevinç Ay’a başarılarının devamını diliyorum. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 23.12.2017 11:22
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle