MUSTAFA YAMAN'DAN SERT ELEŞTİRİ

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
15 Ekim 2019 Salı 23:11
1037 Okunma
MUSTAFA YAMAN'DAN SERT ELEŞTİRİ

   Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman, ABD Hazine Bakanlığının 3 bakan ve 2 bakanlığı yaptırım listesine aldıklarını açıklamasının ardından sert bir dille ABD’yi uyardı.

 ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'ye yönelik yaptırımları kapsayan başkanlık kararnamesini imzalamasıyla ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımlara tabi olan üç kişinin Savunma Bakanı Hulusi Akar, Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olduğunu açıkladı.

 Ayrıca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı da yaptırım listesine alınırken, bunlardan Bilecikli olan Enerji Bakanı Fatih Dönmez’e Bayırköy Belde Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman sahip çıktı.

 Yaman sosyal medya hesabından ABD’yi sert bir dille uyararak, Sen yaptırım uygulasan ne yazar o Osmanlının doğduğu topraklardan doğdu. ‘Bir it havladı diye yiğit susmaz’ sözünü hatırlatırım. Sen bizim ve ülkemizin gururusun Fatih Dönmez” dedi.

Son Güncelleme: 15.10.2019 23:16
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gaza gelme baskan 2019-10-16 13:51:34

tabi size birsey olmazzz sizin maaşlarınız ne kadar bir sene almayaın devlletin maaaşını görürsünn yaptırımıı yine gariban insana olcak

banner22

resim yükleresim yükle