MANGAL SEMAVER VE ATEŞ YAKMAK YASAKTI

Bilecik Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu tarafından mesire alanlarında mangal ve ateşli piknik yapılması yasaklanmasına rağmen kurallara uyulmadığı gözlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Ağustos 2022 Salı 14:28
769 Okunma
MANGAL SEMAVER VE ATEŞ YAKMAK YASAKTI

Bilecik Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu tarafından mesire alanlarında mangal ve ateşli piknik yapılması yasaklanmasına rağmen kurallara uyulmadığı gözlendi.


Bilecik Orman Yangınlarıyla Mücadele Komisyonu tarafından alınan kararlar doğrultusunda, il genelinde bulunan bütün orman alanlarına giriş ve çıkışlar 21 Temmuz 2022 tarihinden itibaren 31 Ağustos 2022 tarihine kadar yasaklandı. Bu tedbir ve yasaklara uymayanlar hakkında 6ilgili kanunlar gereği işlem yapılmasına karar verildiği kaydedildi.


Bu yasak doğrusunda hafta içi ve hafta sonu binlerce kişinin piknik yaptığı Pelitözü Gölpark'ta vatandaşların halan mangal ve semaver yaktığı gözlendi. Bu durum duyarlı vatandaşlar tarafından görüntülenirken, yetkileri denetimlerini sıklaştırmasını istediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ceyhun karabi 2022-08-02 14:53:22

Sahipsiz memleketimiz ! Ara sokaklar yollar berbat yasaklara desen denetleyen ekibimiz bile yoksa vay halimize

banner22

resim yükleresim yükle