İMZALAR HAYIRLI BİR İŞ İÇİN ATILDI

Bilecik’te İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Valilik ve kentte faaliyet gösteren bir seramik fabrikası arasında Bozüyük’te okul yapımı için bir protokol imzalandı.

12 Nisan 2017 Çarşamba 13:13
1456 Okunma
İMZALAR HAYIRLI BİR İŞ İÇİN ATILDI

Bilecik’te İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Valilik ve kentte faaliyet gösteren bir seramik fabrikası arasında Bozüyük’te okul yapımı için bir protokol imzalandı.

 

  Valilik binasında yapılan protokol törenine Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik 2. Jandarma Eğitim ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, BİEN Seramik Yapı Ürünleri Yönetim Kurlulu Başkanı Nurullah Ercan, BİEN Seramik Fabrikası müdürleri ve yöneticileri katıldı.

 

 

  Protokolde açılış konuşması yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bozüyük ilçesine güzel bir kazanım sağlamak için bir araya geldiklerini belirterek,” Bozüyük'te 4 bin 630 metre kare üzerinde kurulu 12 derslik Çitosan İlkokulumuzun  yerine 7 bin 500 metre kare üzerinde yeni bir okul yapılacak. BİEN seramiğe ait olan arsa üzerinde Nurullah beyin destekleriyle rahmetli kızımız Meliha hanımın ismini vermek üzere 24 derslikli bir okul protokolü imzalayacağız. Bunun dışında ilçe kaymakamlığımıza da yine Nurullah beyin huzurunda teşekkür ediyorum. Bu sene itibariyle teknik mesleki ve Anadolu Lisesi açmak üzere yapmış olduğumuz çalımalar bünyesinde Bozüyük’te seramik ve cam teknolojisi üzerine bir mesleki ve teknik Anadolu Lisesi açacağız. Bu anlamda da BİEN seramiğin destekleriyle en az 10 öğrencimize burs sağlanacak. Bu sektörle öğrencilerimizin iş birliğini artırarak sektörün ihtiyacı olan kaliteli insan gücünü yetiştirmek üzere burs ve okul sanayi iş birliği protokolü anlamında iki ayrı protokolde bu anlamda meslek liselerimizin kalitelerini artırmak üzere bir protokolümüz olacak” dedi.

 

 

  “ Bu duyduğum mutluluk esas bir mutluluk”

 

  BİEN Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan ise, bu projeyi uzun zamandır yapmak istediklerini ve aksaklıklardan dolayı bir türlü halledemediklerini söyledi. Ercan, ”Sağ olsun sayın valim özellikle belirtmek istiyorum. Buna bir çözüm buldunuz. İnşallah biz bu hedefimizi bu arzumuzu yerine getireceğiz. Ben bunun mutluluğu içindeyim. Tabi bu esas bir mutluluk.  Hayırlısıyla bu protokolden sonra işe başlayıp işimizi tamamladığımız gün duyacağım diye ümit ediyorum. İnşallah onu da Allah bize nasip eder. Hep beraber bu topluluğu orada fiili okulumuzun tamamlanmasından sonra hep birlikte gerçekleştiririz. Esas o gün mutlu olacağım” dedi.

 

 

  “Bu bizim için çok önemli bir tören ve önemli bir buluşma”

 

  Protokolün çok önemli olduğunu ifade eden Bilecik Valisi Süleyman Elban, ”Bugün ilimiz için aslında biraz da detayını vereceğim ama manevi anlamda çok değerli bir iş için burada toplandık. İlimizde birçok sanayi kuruluşu var, birçok iş adamımız var ama ilk kez bir hayırsever tarafından ilimize bir okul yapılacak. Bu bizim için çok anlamlı. Daha önce Bozüyük’te bir tane var ama o kendi hemşehrimiz yerli bir iş adamı olduğu için onun dışında kastettiğim ilk kez böyle bir okul yapılacak. O anlamda bu bizim için çok önemli bir tören ve önemli bir buluşma” ifadelerine yer verdi.

 

 

  Konuşmaların ardından Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve BİEN Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan tarafından protokol imzalandı.

Son Güncelleme: 12.04.2017 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle