İMZALAR ATILDI

Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ile Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında “Eğitimde Okul Sağlığı Hizmetleri İş Birliği Protokolü” imzalandı.

30 Mart 2017 Perşembe 10:56
3496 Okunma
İMZALAR ATILDI

  Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ile Bilecik Halk Sağlığı Müdürlüğü arasında “Eğitimde Okul Sağlığı Hizmetleri İş Birliği Protokolü” imzalandı.  

 

 

  Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında yapılan protokol, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Bilecik Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Ömer Balcı, Bulaşıcı Hastalıklar Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürü Muhammet Kolcu ve Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdürü Fadıl Ağdağ tarafından imzalandı.

 

 

 İmzalanan protokolde öğrencilerin ve okul çalışanlarının korunması, temizlik ve hijyen konusunda teşvik ve geliştirilme, sağlıklı okul hayatının sağlanması ve sürdürülmesi amaçlanırken, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş öğrencileri  eğitim öğretim faaliyetleri ile geleceğe hazırladıklarını ve  onların sağlık durumlarını da izleyip takip etmenin önemli olduğun belirtti. Durmuş, ”Sağlık sorunlarını aşmış sağlıklı bireylerin okullarımızdaki eğitim öğretim ortamından daha fazla yararlanabileceğini ve hedeflerine daha kolay ulaşabilecek. Böyle yararlı bir iş birliğinin ortaya çıkmasını sağlayan Bilecik Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Ömer Balcı’ya, kurum yetkililerine ve Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdürü Fadıl Ağdağ’a teşekkür ederim” dedi.

Ayrıca yapılan protokolün süresinin 1 yıl olduğu ve taraflardan itiraz gelmedikçe süresinin uzayacağı da belirtildi.

Son Güncelleme: 30.03.2017 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle