HAZİRAN AYI DİN GÖREVLİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Haziran ayı din görevlileri toplantısına merkez Şerifpaşa Camii ev sahipliği yaptı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
22 Haziran 2021 Salı 12:44
83 Okunma
HAZİRAN AYI DİN GÖREVLİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Müftülüğü tarafından düzenlenen Haziran ayı din görevlileri toplantısına merkez Şerifpaşa Camii ev sahipliği yaptı.


Haziran ayı Din Görevlileri Toplantısına İl Müftüsü Ali Erhun'un yanı sıra İl Müftü Yardımcısı Sabri Bağcı, Şube Müdürleri Şerafettin Karagöz, Şakir Adıgüzel ve din görevlileri katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantı, İl Müftü Ali Erhun tarafından din görevlilerince her ay okunan Hatm-ı Şeriflerin duası ile devam etti.

Toplantıda, sigara bırakma kampanyası, Kudüs bilinci ve şuuru farkındalığı, bağımlılıkla mücadele, 2021 yılı vekaletle kurban kesme organizasyonu genelgesi, Kızılay kan bağışı kampanyası ve diğer idari konular görüşüldü.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle