HABERLER PEŞ PEŞE GELİYOR!

 Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet  Yapılanması FETÖ/PDY'nin "üniversite ve mahrem askeri yapılanması" soruşturması  kapsamında 15 şüpheli yakalandı. 

06 Mart 2019 Çarşamba 11:16
1686 Okunma
HABERLER PEŞ PEŞE GELİYOR!

 Tokat'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet  Yapılanması FETÖ/PDY'nin "üniversite ve mahrem askeri yapılanması" soruşturması  kapsamında 15 şüpheli yakalandı. 

Öte yandan Kayseri polisi, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 9 ilin adli makamlarınca aranan ve Kayseri'de saklandıkları belirlenen 15 kişiyi yakalamak için operasyon başlattı. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütüne yönelik soruşturma  kapsamında 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.


İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlendiği operasyonda  şüpheliler yakalandı.  Sağlık kontrolünden geçirilen 15 şüpheli jandarmaya götürüldü.


KAYSERİ'DE DE OPERASYON


Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na  (FETÖ/PDY) yönelik 9 ilde yürütülen soruşturmalar kapsamında haklarında gözaltı  kararı bulunan 15 şüpheliden 10'u, Kayseri'de örgütün hücre evlerinde yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile İstihbarat Şubesi ekipleri,  Kayseri, Malatya, İstanbul, Ankara, Antalya, Trabzon, Aydın, Aksaray ve Konya'da  FETÖ/PDY'ye ilişkin yürütülen soruşturmalar kapsamında haklarında yakalama kararı  çıkarılan 15 zanlının bulunması için çalışma başlattı.
Şüphelilerin, örgütün Kayseri'deki hücre evlerinde saklandığını tespit  eden ekipler, bu adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.


Operasyonda, K.Y, U.K, M.S, F.N, B.D, Ö.Ç, T.A, C.P, R.A. ve A.Ç.  gözaltına alındı.
Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip emniyete  götürülen zanlıların, hücre evlerinin elektrik, doğal gaz ve su abone  işlemlerinde başkalarına ait kimlik bilgilerini kullandığı tespit edildi.
Firari 5 şüphelinin ise yakalaması için çalışmalar sürüyor.


ESKİŞEHİR'DE 3 ZANLI GÖZALTINA ALINDI


Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ)  yönelik operasyonda 3 şüpheli yakalandı. 
Ankara ve İzmir cumhuriyet başsavcılıklarınca yürütülen soruşturmalar  kapsamında muvazzaf astsubaylar H.H. ve F.T. ile sağlık çalışanı M.İ. hakkında  gözaltı kararı çıkartıldı.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince kent  merkezinde saklandıkları evde gözaltına alınan zanlıların, işlemlerinin ardından  soruşturmaların sürdüğü illere gönderileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 06.03.2019 11:47
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle