GÖKYÜZÜNE YÜKSELEN BALONLAR UMUT OLDU

Bilecik’te Lösemili Çocuklar Haftası için turuncu balonlar gökyüzüne bir umut olmak için bırakıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
03 Kasım 2023 Cuma 12:41
27 Okunma
GÖKYÜZÜNE YÜKSELEN BALONLAR UMUT OLDU

Bilecik’te Lösemili Çocuklar Haftası için turuncu balonlar gökyüzüne bir umut olmak için bırakıldı.

Lösemili Çocuklar Haftası için Bilecik Mor Mavi Eğitim Kurumu, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Eskişehir LÖSEV işbirliğince Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Ferhat Damkacı, İl tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, Eskişehir LÖSEV Bölge Koordinatörü Yelda İlker, Mor Mavi Eğitim Kurumları Sahibi Aliye Ayaz, öğrenciler ve veliler katıldı.

Etkinlik saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 81 ilde mücadele ettiğini belirten Eskişehir LÖSEV Bölge Koordinatörü Yelda İlker, ‘’İstiyoruz ki o çocuklarımızın verdiği savaşı iyilik, sevgi, umutla birleştirerek kansere dur diyebilmenin, farkındalık yaratabilmenin mutluluğunu yaşayalım. 81 ilimizde bunun için mücadele veriyoruz. Ankara merkez olmak üzere 8 bölge koordinatörlüğümüz var. Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Afyon ve Uşak illerine Eskişehir Bölge Koordinatörlüğü olarak bizler bakıyoruz. Sizlerle bu farkındalığı yaşamak bizleri çok mutlu ediyor. Bu haftamızın rengini turuncu olarak belirledik. Lösemiye dikkat çekmek, lösemi konusunda bilinçli ve hazır olduğumuzu vurgulamak adına turuncu rengimizle mücadele ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bilecik’te yaşayan lösemi hastalığını yenen İlay Tuana Kılıç’ın annesi Sadiye Kılıç, kızının hastalık sürecinde yaşadıkları zorlu mücadeleyi anlatarak kızının yeniden doğduğuna şahit olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde çocuklar ile birlikte turuncu balonlar gökyüzüne uçarak günün anlam ve önemi kutlandı.

Son Güncelleme: 03.11.2023 13:11
Anahtar Kelimeler:
BalonlarTuruncu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle