DOĞUP, BÜYÜDÜĞÜ YERİ KALKINDIRMAYA GELDİ

Yıllarca farklı yerlerde görev yapan Ahmet Köseoğlu doğup, büyüdüğü yeri kalkındırmak için Pazaryeri ilçesine ziyarette bulundu.

06 Temmuz 2017 Perşembe 10:08
884 Okunma
DOĞUP, BÜYÜDÜĞÜ YERİ KALKINDIRMAYA GELDİ

Yıllarca farklı yerlerde görev yapan Ahmet Köseoğlu doğup, büyüdüğü yeri kalkındırmak için Pazaryeri ilçesine ziyarette bulundu.

 


  Ziyaret hakkında açıklama yapan Bilecik’in Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçenin yetiştirdiği değerli sanayicilerden birisi olan Ahmet Köseoğlu’nun ziyaretinden memnun kaldığını belirtti. Yalçın, ”İlçemizin yetiştirdiği değerli sanayicilerimizden Ahmet Köseoğlu ilçemize yatırım yapmak için organize sanayi bölgesinden yer talebinde bulunmak için ilçemizi ziyaret etti. 1989 senesine kadar ilçemizde demir doğrama sektöründe faaliyet gösteren daha sonra Bozüyük'te bu sektördeki üretimine devam eden hemşehrimiz ana ocağı, baba ocağı Pazaryeri'nde fabrika kurmak istiyor. Görüşmenin her iki tarafa hayırlı uğurlu olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum.  Bozüyük Pazaryerililer Derneği başkanımız Ali Şahinoğlu 'na da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.  Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin.  Bu birlik beraberlikle ilçemizi değiştirmeye geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 06.07.2017 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle