BİLECİK’TE İMZALAR SOSYAL VE BİLİMSEL İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İÇİN ATILDI

Bilecik’te imzalar Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü için atıldı.

05 Nisan 2017 Çarşamba 09:45
569 Okunma
BİLECİK’TE İMZALAR SOSYAL VE BİLİMSEL İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İÇİN ATILDI

 Bilecik’te imzalar Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü için atıldı.

 

 

  Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ile Şeyh Edebali Üniversitesi arasında Sosyal ve Bilimsel İş Birliği Protokolü imzalandı. Protokol, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi Müdürü Fadıl Ağdağ tarafından imzalanarak yürürlüğe girdi.

 

 

  Protokol hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, “Protokol ile lisenin ihtiyaç duyabileceği hizmet içi eğitim, öğretim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğretim programlarının zenginleştirilmesi, seminer ve projelerin nitelik yönünden geliştirilmesi, eğitim desteği konusunda üniversite tarafından uzmanlık desteği sağlanması öngörülüyor. Okulumuz, üniversitedeki akademik birikimden, kütüphane ve akademik personelden çeşitli konularda destek sağlayacak. Üniversitenin de akademik çalışmalar için lisemizde çeşitli uygulamalarda bulunacak” dedi.

Son Güncelleme: 05.04.2017 09:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle