BAŞKAN BAKKALCIOĞLU BELEDİYE PERSONELİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaşarak personelin Kurban Bayramı’nı kutladı.

30 Temmuz 2020 Perşembe 14:03
77 Okunma
BAŞKAN BAKKALCIOĞLU BELEDİYE PERSONELİNİN KURBAN BAYRAMINI KUTLADI

           

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kurban Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaşarak personelin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Küresel salgın tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralı gözetilerek yapılan bayramlaşmada Başkan Bakkalcıoğlu belediyenin tüm birimlerini ziyaret ederek personeliyle bayramlaştı.

Ziyaretlerini Başkan Yardımcıları ile birlikte gerçekleştiren Başkan Bakkalcıoğlu, Ramazan Bayramı’nın ardından bu bayramı da küresel salgının gölgesinde kutlayacağımızı belirterek personelinden her zaman olduğu gibi bayram süresince de maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde dikkat etmelerini istedi. Personele ayrıca çalışmaları nedeni ile teşekkür eden Başkan Bakkalcıoğlu “Bayramı memleketinde, şehir dışında geçirecek olan arkadaşlarıma kazasız, belasız, dikkatli ve hayırlı bir yolculuk diliyorum. Lütfen yolculuk esnasında hem salgın hem trafik tedbirlerini ihmal etmeyin. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle, ailelerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve güzel bayramlar geçirmenizi dilerim” dedi.

Belediye Aceze Evini’de ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu, burada da hem personel hem de Aceze Evi sakinlerinin Kurban Bayramını kutladı. Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca Belediyenin bazı birimlerine yürüyerek giderek yol üzerindeki esnaf ve vatandaşların da bayramını kutladı.

Bayram ziyaretlerinin ardından ise tüm personele bayram hediyesi olarak çikolata dağıtıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle