BAKIN SÖĞÜT'E KAÇ KİŞİ GELMİŞ

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, bu yıl bu yıl 737’ncisi düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne 100 bin kişinin katıldığını söyledi.  

11 Eylül 2018 Salı 17:28
1485 Okunma
BAKIN SÖĞÜT'E KAÇ KİŞİ GELMİŞ

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, bu yıl bu yıl 737’ncisi düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne 100 bin kişinin katıldığını söyledi.  


  Vali Büyükakın, İl Özel İdaresinde gerçekleştirilen toplantıda mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantı sonunda Bilecik'in Söğüt ilçesinde geçen hafta sonu düzenlenen ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu'nun da katıldığı 737. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenliklerini değerlendirdi.

Bu sene 100 bin kişiyi aşkın bir katılım olduğunu vurgulayan Büyükakın, "İnşallah önümüzdeki sene daha güzel bir şekilde Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenliklerini gerçekleştireceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan 2018-09-11 22:23:59

Sayın Valim emeğinize sağlık Sizden bir ricam olacak Söğüt yollarınıda Asfalt atıllırsa çok daha güzel olacak.Birde tören alanında yeterince tuvalet ve su içilecek yerler yapılırsa sahada güzel olur.

Avatar
Mihriban kayhan 2018-09-12 15:55:03

Sayın valim seneye Allah Nasib ederse stant kurmak istiyorum. Bir bayan olarak çi börek içli köfte. Ayriyeten eşim, döner kavurmalar yapıyo. Şimdiden seneye misafirin iz olmak istiyoruz. 05321547863.Nurettın Kayhan. Eşim. İlginize arz ederim. Saygılar.

Avatar
yusuf yıldırım 2018-09-12 17:47:17

Tuvaletler cok yetersiz ayrica çöpler ićin önlem alınmalı etrafın kirliligi hic hos degil.

banner22

resim yükleresim yükle