AK PARTİ ESNAFA BAYRAK DAĞITTI

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım esnafları ziyaret ederek bayrak dağıttı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Ekim 2023 Cumartesi 11:44
108 Okunma
AK PARTİ ESNAFA BAYRAK DAĞITTI

Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım esnafları ziyaret ederek bayrak dağıttı.


Bilecik AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Volkan Demiröz ve AK Parti teşkilatı olarak Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusunu esnaflara bayrak dağıtarak kutladı. Tek tek esnaflara sohbet eden Başkan Yıldırım Türkiye Yüzyılına değindi.


Yaptığı ve yapacağı çalışmalardan bahseden Yıldırım, ‘’Cumhuriyetimizin 100. Yılında böylesine büyük bir günde bayrak dağıtarak hazırlığımızı yapmak istedim. Hem kendimiz hem esnafımız kutlamaya hazır. Her yer bayrağımızla dalgalansın, şanlasın. Türkiye Yüzyılında hepimizi beraber daha ileriye yönelik çalışmaya, davranmaya davet ediyorum. Bizlere emanet edilen Cumhuriyetimizi kutluyorum’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
AkPartiBayrakDağıttı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayrakçı 2023-10-28 12:08:37

Bizde esnafız neden bize bayrak dağıtılmadı onlar verecekleri yerlere iyi bilirler

banner22

resim yükleresim yükle