AFAD'DAN HASAR TESPİTİ

Bilecik’te yaşanan yağış sonrası Bilecik Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ekipleri sel vuran evlerde hasar tespitinde bulundu.   

10 Eylül 2018 Pazartesi 15:40
580 Okunma
AFAD'DAN HASAR TESPİTİ

Bilecik’te yaşanan yağış sonrası Bilecik Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü ekipleri sel vuran evlerde hasar tespitinde bulundu.   


  Bilecik Afet ve Acil Durum İl Müdürü Mehmet Hayri Demirel, ekiplerin hasar tespit çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. İncelemeleri sonrası açıklama yapan Demirel, “İlimiz merkez mahallelerinde başlayan ani yağış nedeniyle konut ve iş yerlerinde su baskını olması üzerine müdahale çalışmalarına başlanıldı.

Müdürlüğümüz ve Bilecik Belediye Başkanlığı koordinasyonunda toplam 14 motopomp, 2 vidanjör, 4 kamyon, 3 kepçe, 2 itfaiye aracı, 2 kurtarma aracı ve 52 personelle müdahale edildi. Müdahale sonrası Bilecik Afet Müdahale Planı kapsamında (Bilecik-TAMP) Müdürlüğümüz Teknik personelleri ile birlikte Çevre ve Şehircilik Hasar Tespit Hizmet Grubu ve Defterdarlık Zarar Tespit Hizmet Grubu personellerince tespit çalışmalarına başlanıldı” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan yılmaz 2018-09-11 10:44:24

Afad tespit etsin kamuoyu ile paylaşsın bakalım hangi mütahit kot kullanımında hata yapmış veya belediye bu evlere nasıl müsade etmiş bu evler garaj olacak iken neden mesken olarak nasıl müsade edilmiş yeni evlerin kapalı garajı nerde belediye parke taşının üstüne neden asfalt atmış sorun büyük kokular daha büyük .

banner22

resim yükleresim yükle