19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NDA ALTERNATİF KUTLAMA

Bilecik Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen kutlama, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

19 Mayıs 2017 Cuma 11:26
944 Okunma
19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NDA ALTERNATİF KUTLAMA

Bilecik Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen kutlama, Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

 


  Düzenlenen alternatif kutlamaya, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Vatan Partisi Bilecik İl Başkanı Niyazi Güner, Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta, Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şube Başkanı Feyzi Köse, Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şube Başkanı Ayla Ercan ve çok sayıda partili katıldı.

 


  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan, Atatürkçü Düşünce Derneği Bilecik Şube Başkanı Feyzi Köse, Kendi çocukluklarından 2013 yılına kadar bayramların milli bayramlar olarak kutlandığını belirterek,” Bayramlara herkes sahip çıkardı.

 

 

O yüzden bu alternatif törenleri yapmak zorunda kalıyoruz. Bu bayram o kadar büyük bir bayram ki, kurtuluşumuzun meşalesinin yakıldığı gündür 19 Mayıs. Bir ülkenin laik, demokratik bir cumhuriyetin temellerinin başlangıcının atılması 19 Mayıs günüdür. Bizler her bayramımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

 


  Öte yandan, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Türk Kadınlar Birliği Bilecik Şubesi, Vatan Partisi Bilecik İl Teşkilatı da Atatürk Anıtı’na çelenk bırakarak alternatif kutlama gerçekleştirdi.

 

Son Güncelleme: 19.05.2017 11:34
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKutlamaAlternatif
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle