12 TRAKTÖRE 24 ADET REFLEKTÖR TAKILDI

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı tarafından güvenli traktör kullanımı kapsamında "Reflektör ve Uyarı Lambası Tak, Görünür Ol" sloganı ile 12 traktöre 24 adet reflektör takıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Temmuz 2021 Çarşamba 14:05
298 Okunma
12 TRAKTÖRE 24 ADET REFLEKTÖR TAKILDI

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı tarafından güvenli traktör kullanımı kapsamında "Reflektör ve Uyarı Lambası Tak, Görünür Ol" sloganı ile 12 traktöre 24 adet reflektör takıldı.


Jandarma Trafik Timleri tarafından Bilecik merkeze bağlı Koyunköy'de traktör sürücülerine trafik kuralları, reflektör ve uyarı lambası takmanın ve çalışır durumda bulundurmanın önemi aktarıldı.

Güvenli traktör kullanımı kapsamında ‘Reflektör ve Uyarı Lambası Tak Görünür Ol’ sloganı ile traktör sürücülerinin, hem kendileri hem karayolundaki diğer araçlar için hayati önem taşıyan reflektör takmalarını sağlamak ve traktörlerin karıştığı trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla Eğirdir ve çevre köylerde reflektör takma faaliyetlerinin devam edeceği bildirildi.

Bu kapsamda Koyunköy'de 12 traktöre 24 adet reflektör takıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle