1 HAFTA KÖPEKLERİNİ BULMAK İÇİN GELDİ GİTTİ

Bilecik'in Yenipazar ilçesine yaban domuzu avı için gelen bir avcının kaybolan Kopay cinsi 2 av köpeği, 7'inci günün sonunda buldu.  

12 Şubat 2018 Pazartesi 13:42
1693 Okunma
1 HAFTA KÖPEKLERİNİ BULMAK İÇİN GELDİ GİTTİ

Bilecik'in Yenipazar ilçesine yaban domuzu avı için gelen bir avcının kaybolan Kopay cinsi 2 av köpeği, 7'inci günün sonunda buldu.  


  Sakarya'nın Hendek ilçesinde geçtiğimiz pazar günü Bilecik'in Yenipazar ilçesine arkadaşlarıyla birlikte yaban domuzu avı için gelen Yakup Gülmez 'in köpekleri o gün avda kaybolmuştu. Gülmez, bıkmadan usanmadan kaybolan köpeklerini bulmak için her gün 125  kilometre yol yaparak ilçeye gelmişti.

 Aradan geçen 1 hafta sonunda Yakup Gülmez tekrar ilçeye geldiğinde köpekleri aramaya başladı. Tozman Yaylası'nda köpekleri bulan Gülmez'in mutluluğu gözlerinden okundu. Kaybolan köpeklerini gündeme getiren İHA ve Bilecik Olay Haber'e teşekkür eden Gülmez, "Geçen hafta pazar günü yaban domuzu avı için Yenipazar'a geldik. Sabah 08:30'da arkadaşlarla köpeklerimizi Döşkaya mevkinde ava saldık. Tüm köpeklerimiz de sinyal vericilerimiz var. Saat 11:00 sularında bana ait 2 köpekteki cihazlardan sinyal kesildi. Son sinyal aldığımız yere gittik baktık ama köpeklerim yoktu. O günden bugüne köpeklerimizi aramak için her gün Yenipazar'a geldik. Ondan sonra İHA ve Bilecik Olay Haber benim köpeklerimin haberini yaptı. Demek ki köpeklerimi alan kişi haberleri gördü ki benim köpeklerimi salmış. Onları bulduğum için çok mutluyum" dedi.

Son Güncelleme: 12.02.2018 13:46
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle