BÜFE ZEK 2. ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI

Bilecik'te 4 yıldır hizmet veren Büfe Zek adlı işyeri ikinci şubesini Hürriyet Mahallesinde açtı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Ağustos 2020 Perşembe 14:28
1881 Okunma
BÜFE ZEK 2. ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI

Bilecik'te 4 yıldır hizmet veren Büfe Zek adlı işyeri ikinci şubesini Hürriyet Mahallesinde açtı.

 Bilecikli genç iş insanı Zeki Öksüz tarafından 2016 yılında Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde Büfe Zek adıyla hizmete giren işyeri ikinci şubesini hizmete soktu. Hürriyet Mahallesi Edebali 1. Caddesi üzerinde 210 metrekare alana kurulan işyeri son sistem dizayn edildi.

"A'dan Z'ye ne ararlarsa bulabilecek"

  İşyeri hakkında bilgi veren Zeki Öksüz, müşteri için her türlü yenilikleri düşündüklerini anlatarak, "İkinci şubemiz ilkinden biraz daha kapsamlı oldu. Burada tüm temel gıdanın yanı sıra, deterjan, şampuan, tüm yerli ve yabancı alkolsüz ve alkollü içecekler yanı sıra tekel grubu da bulunuyor.

 İşyerimize gelen müşterilerimiz işyeri tipi klimasından, rahat bir şekilde alışveriş yapacağı ortamına kadar hazırladık. Hatta soğutucu dolaplarımızda Bilecik'te bir ilki kullandık.

 Bunu da işyerimize gelen müşterimiz bizzat görmeleri için açıklamıyorum. İşyerimize gelen bir müşteri içeride A'dan Z'ye ne ararlarsa bulabilecek.

 Yeni açılına işyerimize tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımızın yanı sıra Bileciklileri bekliyoruz. İşyerimiz sabah 06:00'dan gece 24:00'a kadar hizmet vermektedir" dedi.

Son Güncelleme: 13.08.2020 14:56
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERBüfe Zek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haşim 2020-08-14 12:38:17

Hayırlı olsun abimize..

banner22

resim yükleresim yükle