EDEBALİ EĞİTİM KURUMLARINDAN BÜYÜK ADIM

 Bilecik'te eğitim veren Edebali Eğitim Kurumlarından büyük kampanya.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
27 Nisan 2018 Cuma 11:34
528 Okunma
EDEBALİ EĞİTİM KURUMLARINDAN BÜYÜK ADIM

 Bilecik'te eğitim veren Edebali Eğitim Kurumlarından büyük kampanya.  


 Özel Edebali Anaokulu ve Özel Edebali Şehir Koleji, Giyim ve Mensucat Odası ve Şoförler Odası ile Protokol imzaladı. Bu protokol kapsamında üyeler bağlı oldukları odalardan faaliyet belgesi alarak okullara başvuru yapacak ve %10 indirimden yararlanacaklar. Yapılan protokol hakkında bilgi veren okul müdürü Saadet Güzel, "İş Birliğine Dayalı Eğitim Protokolünün amacı; öğrenci ve velilere ekonomik destek sağlamakla beraber, okullarda düzenlenen Meslek Tanıtım ve Kariyer Günlerinde ise oda yetkilileri tarafından Mesleki Seminer ve Tanıtımlar için destek alınacak.

 Özel Edebali Anaokulu; Şehir merkezinde bulunan tek Anaokulu olarak, ulaşım kolaylığı, güvenli ortamı, mental aritmetik ile dil eğitimleri, aylık partiler ve gerçekleştirdikleri birçok sosyal faaliyet ile İlimizin en gözde Anaokulu olma unvanına sahip.Edebali Şehir Koleji ise; güçlü ve kaliteli eğitim kadrosu, eğitimdeki yenilikçi bakış açısı, 15 kişilik sınıfları, İngilizce ve matematik temelli eğitimi, kulüp etkinlikleri, değerler eğitimi, servis ve yemek imkanı ile öğrenci ve velilere güvenli bir ortam sunuyor.

 Edebali Eğitim Kurumları olarak; Yapılan Protokollerde Kurumlarımızın kalitesine olan güvenini ve inancını gösteren Giyim Ve Mensucat Odası Başkanı Sayın Haşim Balcı'ya ve Şoförler Odası Başkanı Sayın Selman Aydeniz'e sonsuz teşekkürlerimizi sunarız" dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle