BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ’UN YILSONU MESAJI

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, 2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

09 Haziran 2017 Cuma 13:39
992 Okunma
BİLECİK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ FAZİLET DURMUŞ’UN YILSONU MESAJI

  Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş,  2016-2017 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

 

 

  Durmuş, mesajında, bir eğitim öğretim yılını daha huzurla bitirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ülkenin geleceği için öğrencilere güvenlerinin tam olduğunu belirten Durmuş, "Sizleri özgüveni yüksek, çok okuyan, düşünen, inceleyen, sorgulayan,  teknolojiyi bilinçli kullanan, milli, manevi ve ahlaki değerleri özümsemiş bireyler olarak yetişiyor görmek bizleri her zaman sevindiriyor, gururlandırıyor.  Bazı öğrencilerimizin karnelerinde arzu etmedikleri notlar olabilir. O öğrencilerimizin de önümüzdeki eğitim öğretim yılında düzenli ve planlı bir çalışmayla istedikleri notları alacağına inanıyorum. Çalışmak ve hayata ümitle bakmak, insanın en büyük sermayelerindendir. Sizlerin de bu düşüncede olduğunuzu ve istediğiniz zaman başarabileceğinizi biliyorum. 2016-2017 eğitim-öğretim yılı içindeki çalışmalarını güzel bir karne ile taçlandıran öğrencilerimizi de yürekten kutluyor; asla vazgeçmeden ve yılmadan başarılarını devam ettirecekleri düşüncesiyle onlara da hayat boyu başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

 “Karneler, çocukların nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarını ortaya koyan belgelerdir”

 

  Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, karnelerin çocukların nasıl bir insan olduklarını değil, derslerdeki durumlarının nasıl olduğunu ortaya koyan olduğu belgeler olduğunu belirterek, ”Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, öz güvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız. Her anne ve baba çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumun kültürlü, saygın ve yararlı bireylerine dönüştürülmesi amacı ile her türlü imkânı seferber etmekte, her türlü çabayı göstermekte ve her türlü özveride bulunmaktadır.

 

 

 Sizlerin bunun bilincini taşıdığınızı biliyorum. Çocuklarınızın eğitimine ve bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Öğretmenlerin, sevgi dolu, sabırlı, hoş görülü ve bilge insan olması beklenirken aynı zamanda yenilikleri takip eden, bilgilerini güncelleyen, öğrenmeye açık birer meş'ale olması istenir. Bu görev bilinciyle hareket eden sizler, yetiştirdiğiniz öğrencilerin başarısıyla her zaman gurur duyabilirsiniz. Yıl boyunca yaptığınız fedakârca çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Ayrıca, 10-11 ve 17-18 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girecek tüm gençlerimize başarılar diliyorum. Sınav sonuçlarının öğrencilerimiz, velilerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 09.06.2017 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle