YAŞANAN OLAYLARDAN DOLAYI DERBİ MAÇI 5.DAKİKADA TATİL EDİLDİ

Bilecik 2’inci Amatörde mücadele eden Esnafspor hakem hatalarını protesto ettiler.

26 Nisan 2014 Cumartesi 15:14
3199 Okunma
YAŞANAN OLAYLARDAN DOLAYI DERBİ MAÇI 5.DAKİKADA TATİL EDİLDİ

Bilecik 2’inci Amatörde mücadele eden Esnafspor hakem hatalarını protesto ettiler.

 Bilecik 2’inci Amatör 4’üncü hafta maçında Esnafspor ile Bilecikspor Bilecik Edebali Stadyumunda saat 16:00’da karşı karşıya geldiler. Maça Esnafspor “Haksız Yere Verilmeyen Golümüz, Haksız Yere Kafalarına Göre Kesilen Cezalar Canımıza Tak Etti ” yazılı pankart ile sahaya 10 dakika geç çıktılar.

 

 Maç öncesi Esnafspor kurucu Başkanı hemde takımın oyuncusu olan Mustafa Gökhan Özçelik bugün cezalı olmama rağmen ve takımın 3-0 hükmen mağlup olacağını bile bile protesto amaçlı maça çıkacağını bildirdi. Özçelik, “ Geçen hafta ve ondan önceki hafta verilmeyen golümüz, maç izlerken tribündeki oyuncularımıza kesilen cezalar ve geçen seneden verilen cezalar dolayı ile Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Nusret Tosun olduğu platformda spor yapmak istemeyeceğiz. Geçen sene Edebalispor’u bu sene Bilecikspor’u başımıza bela ettiler. Bu saatten sonra biz pılımızı pırtımızı toplayıp kulübün adresinin Bozüyük’e alacaz.

 Bir dahaki sene Bozüyük gurubunda yer alacağız. Bakıyoruz 2 Mayıs Çarşamba günü bana ceza kesilmiş 5 Mayıs Cuma günü bir 4 maç daha kesilmiş. Dünyanın hiçbir yerinde Cumartesi günü ceza kurulunun toplandığı görülmemiş. Takımın bugün yapacağı protesto pankart açacağız, siyah kurdelelerimizi takacağız, ilk 3 dakika top oynamayacağız. Kesinlikle topa vurmayacağız. Oyuna biz başlarsak santra atışından sonra topu hakeme doğru yollayacağız. 3 dakika Bilecikspor istediği kadar gol atsın. Bu süreden sonra oyuna başlayacağız, ondan sonra futbolcu arkadaşlarım ile ben ne zaman canımız isterse sahayı terk edeceğiz. Biz sahayı terk ederken şeref tribününde maça gelirse Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Nusret Tosun’u alkışlayacağız. Ondan sonra geri dönüp tesislerimize geri  döneceğiz. Bu dakikadan sonra büyük bir ihtimal ile maçlarımıza çıkmayacağız “ diye belirtti.

Maçın başlama düdüğünden itibaren Esnafsporlu futbolcular yaklaşık 3 dakika topa vurmayarak protesto ettiler. Bu dakikadan sonra maçın orta hakemi Barkın Kara Esnafspor Başkanı ve aynı zamanda takımın kaptanı olan Mustafa Gökhan Özçelik ile kısa süren diyalogdan sonra maçın yardımcı hakemlerini yanına alıp soyunma odasına gitti. Maçın gözlemcisi Cebrail Avcı’nın bu olaydan sonra hakem odasına girdi.

 Yaklaşık 5 dakika süren telefon görüşmeleri neticesinde maçın ertelendiğini açıklayan Cebrail Avcı, Hakemlerle  görüştüğünde  müsabakayı tatil ettiklerinin söylediklerini belirtti.  Avcı, “ Bilecik Esnafspor’lu arkadaşlar 10 dakika boyunca oynamayacaklarını belirtmişler. Hakem arkadaşa protestonun devamını geleceğini söylemişler. Hakem arkadaşımızda kendisine verilmiş yetkiye dayanarak müsabakayı tatil ettiğinin bana söyledi “ diye belirtti.

 Maç öncesi tribünleri dolduran ve takımını yanlız bırakmayan Belekoma Tayfa gurunun çoşkusu maçın tatil edilmesinden sonra da devam etti. Bilecikspor'lu oyuncular ise kendilerini 3 haftadır hiçbir zaman yanlız bırakmayan Belekoma Tayfa gurubunu alkışlayarak soyunma odası gittiler. Maçı izleyenler arasında Bilecik Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Topçu, Bilecikspor As Başkanı Ali Ateş, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve çok sayıda spor sever vatandaş izledi.

 

 

 

 


Futbol Maçında Protesto paylaşan: Bilecik Olay

Son Güncelleme: 26.04.2014 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle