ŞİMŞEKLER 2'İNCİ YARIDA KENDİNE GELDİ

Bilecik 1. Amatör Lig 22. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor deplasmanda Vezirhanspor’u 6-2 yendi.

23 Mart 2015 Pazartesi 06:45
2135 Okunma
ŞİMŞEKLER 2'İNCİ YARIDA KENDİNE GELDİ

 Bilecik 1. Amatör Lig 22. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor deplasmanda Vezirhanspor’u 6-2 yendi. 

 

 

   Bilecik merkez Vezirhan Belde sahasında oynanan müsabakada Bilecikspor, deplasmanda Vezirhanspor’u 6-2 yenerek, puanını 46’ya çıkardı. Maça kötü başlayan Bilecikspor maçın 20’inci dakikasında Günay Gergin’in ayağından yediyi golle 1-0 geriye düştü. Bu gol sonrası ataklarına hız kesmeden devam eden Vezirhanspor maçın 35’inci dakikasında Ali Kaan Acar ile bulduğu gol ile durumu 2-0 getirdi. Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmazken ilk yarı 2-0 skorla Vezirhanspor üstünlüğü ile kapandı.

 

 

 Devre arası Bilecik antrenörü Fatih Savak oyuncuları iyi motife ederek ikinci yarıya bambaşka bir Bilecikspor çıktı. Maçın 50’inci Ertuğrul Güllük ile bulduğu golle durumu 2-1 getirdi. Maçın 55’inci dakikasında Hidayet Tepe ile bir gol daha bulan Bilecikspor durumu 2-2 yaptı. Bu gol sonrası oyundan düşen Vezirhanspor karşı kaleye gitmekte zorlandı.

 

 

 Maçın 60’ıncı dakikasında Ertuğrul Güllük Bilecikspor’un 3’üncü atarak durumu 3-2 getirdi. Maçın 65’inci dakikasında Fatih Bakır ile urumu 4-2 getiren Bilecikspor iyice rahatladı. Açın 80’inci dakikasında Ertuğrul Güllük, kendisinin ikinci takımın 5’inci golünü atarak durumu 5-2 getirdi. Maçın 90’incı dakikasında Ekrem Dal son sözü söyleyerek durumu 6-2 yaptı. Bu skor sonrası puanını 46 yapan Bilecikspor 3’üncü sıraya yükselirken, Vezirhanspor 23 puanda kaldı.

 

 

 

Son Güncelleme: 23.03.2015 06:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle