MAÇ BİTMEDEN AÇIK KAPIDAN ÇOCUKLAR SAHAYA GİRDİ, KENARDA TOP OYNADI

Bilecik 1. Amatör Lig 23'üncü hafta müsabakasında Bilecikspor, Bozüyük temsilcisi Güneşspor'u farklı yendi.

21 Mart 2016 Pazartesi 09:17
1581 Okunma
MAÇ BİTMEDEN AÇIK KAPIDAN ÇOCUKLAR SAHAYA GİRDİ, KENARDA TOP OYNADI

  Bilecik 1. Amatör Lig 23'üncü hafta müsabakasında Bilecikspor, Bozüyük temsilcisi Güneşspor'u farklı yendi.  

 

 

  Bilecik Sentetik Sahası'nda oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 23'üncü hafta müsabakasında Bilecikspor, Bozüyük Güneşspor'u 4-0 mağlup etti. Maça atak bir futbol ile başlayan Bilecikspor maçın 7’inci dakikasında Tolga Burulday ile durumu 1-0’e getirdi. Maçın 15’inci Tolga Burulday kendisinin 2’inci golünü atarak durumu 2-0’a getirdi.

 

 

 Bu gol sonrası Bozüyük Güneşspor gol aramak için ataklara başlarken Bilecikspor kalesini gollere kapadı. Maçın 42’inci dakikasında Bilecikspor yakaladığı bir kontratak sonrası Altıner Yürümez ile durumu 3-0’a getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarıya da hızlı başlayan Bilecikspor maçın 60'ıncı dakikasında Cüneyd Rahmet skoru 4-0'a getirdi. Bilecikspor bu gollerle rahat bir nefes alırken, maçın 65'inci dakikasında Bilecikspor kalecisi Hakan Dura bir pozisyon sırasında rakiple çarpışarak omuzundan sakatlandı.

 

 

 Sağlık ekibi hemen sahanın içerisine girip, oyuncuya müdahalede bulundu fakat kaleci Hakan Dura, oynayamayacağını bildirdi. Bilecikspor kalecisi Hakan Dura'nın bir yedeği olmadığı için formasını ve eldivenlerini 5 dakika önce gol atmış Cüneyd Rahmet'e verdi. Cüneyd Rahmet 25 dakika kalesini gole kapatırken, Bilecikspor bu maç sonucuyla puanını 54'e yükseltti. Güneşspor ise, 27 puanda kaldı.

 

 

  Öte yandan sentetik sahanın kapıların açık olması sebebiyle maçın bitmesine 5 dakika kala çocuklar ellerindeki toplarla sahaya girmesi ve taç çizginin stat telleri arasındaki yarım metrelik bölümünde top oynaması gözlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 21.03.2016 09:17
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKBileciksporMaç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle