KÖFTECİ ŞERO, BASKETBOLCULARA BİR BABA HİNDİ ÇEKTİRDİ

Bilecik Belediyespor oyuncuları ve teknik heyeti Bilecikspor’un efsane amigosu köfteci Şero’da stres attı.

24 Mart 2014 Pazartesi 10:31
2173 Okunma
KÖFTECİ ŞERO, BASKETBOLCULARA BİR BABA HİNDİ ÇEKTİRDİ

 Bilecik Belediyespor oyuncuları ve teknik heyeti Bilecikspor’un efsane  amigosu köfteci Şero’da stres attı.

1977 yılından bu yana Bilecikspor maçlarının vazgeçilmez köfteci Şero bu sefer ilimizin Basketbol takımını unutmadı.  Hafta sonu oynanacak maç öncesi Bilecik Belediyespor Şerafettin Yılmaztürk’e ait köfteci dükkanında hem stres attılar hem de meşhur Şero’nun köfterinin tadına baktılar. 

 Yemek sonrası görüşlerini bildiren Bilecik Belediyespor Koç’u Yeşer Karabulut,  15 senedir Bilecik’te olduğunu ve Şerafettin Yılmaztürk’ün spora ve sporcuya verdiği önemi belirtti Karabulut, “  İlimizin sevilen abilerinden Şerafettin abimizin  dükkanına misafir olduk.

 

Ne zamandır bizi ağırlamak istiyordu. Beni her gördüğünde hocam mekanımıza gelin çok güzel köftemiz var takıma destek olalım köftelerimiz ile onları doyuralım diyordu. Sağ olsun bizi bu akşam konuk etti. Onun sayesinde güzel akşam geçirdik ve lezzetli yemeğini yedik. Kendilerine bu güzel mekanda işlerinin rast gitmesinin umut ediyorum “ diye belitti.

Konuşmalarının ardından Şero, köfteci dükkanının önünde Bilecikspor maçlarında taraftarı coşturduğu “Bir Baba Hindi “ çektirerek oyunculara unutamayacakları bir akşam yaşattı.

Son Güncelleme: 24.03.2014 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle