GENÇ SPORCULAR GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Bilecik İl Şampiyonası küçük kızlar kategorisinde dereceye giren takımlar kupalarına kavuştu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Şubat 2022 Pazartesi 12:16
45 Okunma
GENÇ SPORCULAR GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Türkiye Voleybol Federasyonu Bilecik İl Şampiyonası küçük kızlar kategorisinde dereceye giren takımlar kupalarına kavuştu.


Bilecik İl genelinde yapılan karşılaşmalar sonucunda; Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol Takımları, kupalarını Belediye Başkan Yardımcımız Ali Şahinoğlu'nun elinden aldı.

Heyecanlı müsabakalar sonucunda, Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü küçük Kızlar A Takımı 1. olurken, kulübün B Takımı da 3. oldu. 5 takımın mücadele ettiği il şampiyonasında 2.'liği ise Söğütspor elde etti.


Törende genç sporculara madalya ve kupalarını takdim eden Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu; "Bizim için; sporla buluşturduğumuz, sporcu bilinci, disiplini ve ahlakıyla yetişmesine katkıda bulunarak; zararlı alışkanlıklardan uzak tuttuğumuz her çocuğumuz birer madalya, birer kupadır.

Hepsini çok seviyoruz. Hepsinin geleceği çok güzel olsun." dedi ve sporcuları tebrik etti. Törende Başkan yardımcısı Şahinoğlu'na Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü yöneticisi Mehmet Türe'de eşlik etti.

Tören sonunda Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele veren Voleybol takımının antrenmanına katılan Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, İzmitspor maçı öncesinde takıma başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle